Головна Новини Суспільство події Нова атака безпілотників на Москву та Підмосков'я: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова атака безпілотників на Москву та Підмосков'я: що відомо

Московська влада знову скаржиться на вибухи через атаку дронів

23 серпня 2023, 07:05 comments2758
Поділіться публікацією:

Москва та Підмосков'я знову здригалися від вибухів у ніч на 23 серпня. Попередньо через атаку невідомих безпілотників. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на місцеві Telegram-канали та мера Москви Сергія Собяніна.

Нова атака безпілотників на Москву та Підмосков'я: що відомо

Атака безпілотників. Фото з відкритих джерел

Ще до того, як пролунали вибухи в Московській області, стало відомо про закриття всіх аеропортів і введення плану "Килим" із забороною на виліт і посадку літаків. На такі заходи росіяни вже традиційно йдуть після того, як зафіксували в небі об'єкти, які потенційно можуть загрожувати літакам.

Паралельно з цим почали з'являтися повідомлення в місцевих телеграм-каналах про нібито помічені БПЛА в Підмосков'ї.

Жителі Хімок, Красногорська та Довгопрудного почали ділитися в мережі повідомленнями про вибухи, а також попередньо про роботу ворожої ППО.

Крім того, вибух також був чутний неподалік вежі "Москва Сіті", яку систематично атакую невідомі дрони. У мережі вже з'явилися кадри з димом у цьому елітному районі, який вже далеко не вперше отримує пошкодження через БПЛА.

Як повідомив мер Москви Сергій Собянін, один дрон потрапив у будівлю в "Москва-Сіті", а другий росіянам вдалося приземлити за допомогою засобів РЕБ, він у результаті впав у Можайському районі Московської області.

Зазначимо, нічний "бавовна" вже котрий день поспіль відвідує Москву та Підмосков'я. Так 22 серпня також надходили повідомлення про атаку невідомих безпілотників.

Читайте також на порталі "Коментарі" – комунальникам та власникам будинків хочуть дати право вручати повістки: про що говорить ініціатива.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини