Головна Новини Суспільство події Німецькі генерали таємно відвідували Київ у день відставки Залужного: Bild розкрив деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецькі генерали таємно відвідували Київ у день відставки Залужного: Bild розкрив деталі

Генерали прибули до Києва таємно на запрошення колишнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного

10 лютого 2024, 12:02 comments5177
Поділіться публікацією:

У четвер, 8 лютого, в одному із готелів Києва помітили високопоставлених німецьких генералів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише німецький таблоїд "Bild".

Німецькі генерали таємно відвідували Київ у день відставки Залужного: Bild розкрив деталі

Валерій Залужний. Фото: із відкритих джерел

Як пише видання, у коментарі Міністерства оборони Німеччини розповіли, що в Україні перебувають: генерал-майор Крістіан Фройдінг, який очолює робочу групу з координації допомоги Україні за Міноборони Німеччини. Також столицю України відвідав генеральний інспектор бундесверу Карстен Бройєр – один із головних воєначальників ФРН та довірена особа міністра оборони Німеччини.

Зазначається, що вони прибули до Києва таємно на запрошення колишнього головнокомандувача Збройних сил України (ЗСУ) Валерія Залужного. Втім, у день їхнього прибуття останній був відправлений у відставку.

У Міністерстві оборони Німеччини розповіли, що метою візиту був "подальший обмін інформацією про поточні оборонні потреби та майбутні військові виклики". За словами оглядача видання Гагена Мейра, візит може прискорити переговори щодо військової співпраці між країнами.

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що свідчить відставка головного комітету ЗСУ генерала Валерія Залужного, а також реакція на це як всередині України, так і за її межами? Як ситуація з переосмисленням стратегії у війні, переформатування команди Зеленського може розвиватися далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – рейтингове видання The Economist опублікувало матеріал про звільнення головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та можливі наслідки цього звільнення для президента Володимира Зеленського та загалом України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини