Головна Новини Суспільство події Німеччина допоможе в боротьбі з коронавірусом іншим країнам: скільки вакцин планують поставити
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина допоможе в боротьбі з коронавірусом іншим країнам: скільки вакцин планують поставити

Німеччина планує до кінця 2021 надати 100 мільйонів доз вакцин для міжнародної кампанії по вакцинації від коронавіруса

6 вересня 2021, 10:28
Поділіться публікацією:

Німеччина планує до кінця року надати 100 мільйонів доз вакцин для міжнародної кампанії по вакцинації від коронавірусу. Як передає видання "Коментарі", про це стало відомо після зустрічі міністра охорони здоров'я ФРН Йенса Шпана з главами МОЗ країн G20 в Римі, пише "DW".

Німеччина допоможе в боротьбі з коронавірусом іншим країнам: скільки вакцин планують поставити

Вакцина Фото із відкритих джерел

Цифру в 100 млн. Доз Йенс Шпан назвав невипадково. Саме стільки вакцин вже було зроблено в Німеччині. У МОЗ Німеччини впевнені, що перемогти пандемію в окремо взятій країні неможливо. Тому про коронавірус ми зможемо забути, коли нові зараження не фіксуватимуть в різних куточках світу. Якщо ж масової боротьби проти корронавіруса не буде, але вірус буде мутувати, і вакцинація проти нього стане неефективною.

Головний розрахунок на те, що до кінця року буде вакциновано близько 40% жителів Землі. Зустріч міністрів охорони здоров'я країн G20 в Італії як раз і приурочена до того, щоб виробити такі кроки боротьби з коронавірусів в світі.

Також читайте на порталі "Коментарі" — в Туреччині почалася остання фаза випробування інактивованої вакцини від коронавирусной інфекції TURKOVAC. Якщо вакцина по своїй ефективності і безпеки не поступатиметься іншим вакцинам, то новим препаратом почнуть вакцинувати всіх громадян Туреччини в обов'язковому порядку. Для порівняння нової вакцини TURKOVAC взяли вакцину виробника Sinovac.

Читайте на "Коментарях" — влада розповіла, як уникнути обмежень тим, хто поки не готовий вакцинуватися, але хоче вести звичайний спосіб життя — відвідувати заклади громадського харчування, кінотеатри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини