Головна Новини Суспільство події Нідерланди дозволили в'їзд українцям: які умови
commentss НОВИНИ Всі новини

Нідерланди дозволили в'їзд українцям: які умови

Країна цього літа відновлює вільне пересування

21 липня 2021, 22:00
Поділіться публікацією:

Влада Нідерландів дозволила в'їзд в країну українцям з будь-якою метою. Кордон "відкривається" з 22 липня. Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба на своїй сторінці в Twitter.

Нідерланди дозволили в'їзд українцям: які умови

Для відвідування Нідерландів без проходження обов'язкового карантину потрібно надати сертифікат про вакцинацію. Фото: pexels

Для відвідування Нідерландів без проходження обов'язкового карантину необхідно надати сертифікат про вакцинацію від коронавірусу.

Крім того, країна цього літа відновлює вільне пересування.

Для подорожі в Нідерланди громадянам України необхідно мати паспорт для виїзду за кордон і сертифікат про вакцинацію від коронавірусу. Якщо відсутній сертифікат про щеплення, то необхідно надати негативний тест на коронавірус або документ про перенесену коронавирусну інфекцію.

Свідоцтво про перенесений коронавірус приймається тільки в тому випадку, якщо мандрівник отримав його від компетентних органів охорони здоров'я з країн Євросоюзу.

Нідерланди приймають документи про вакцинацію від виданих в рамках Європейського цифрового сертифікату COVID (DCC) і інших сертифікатів щеплень, виданих компетентними органами третьої країни.

Вони повинні містити такі дані:

1) ім'я вакцинованої особи;

2) вид вірусу: SARS-CoV-2 або будь-який з його варіантів;

3) вакцина проти коронавірусу або профілактика, затверджена EMA чи зазначена в екстреному списку ВООЗ;

4) назва продукту вакцини COVID-19;

5) власник дозволу на продаж або виробника вакцини COVID-19;

6) дата щеплення із зазначенням дати кожної дози;

7) держава-член або третя країна, в якій були зроблені щеплення;

8) видавець сертифіката;

9) текст документа повинен бути виданий однією з іноземних мов: англійською, німецькою, французькою, португальською, італійською, іспанською;

10) підпис або захисний штамп видавця свідоцтва.

Напередодні "Коментарі" писали, що влада Словаччини дозволила в'їзд на територію країни українським туристам. Для того, щоб туди потрапити, бажаючим необхідно пройти вакцинацію.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що в Україні скасували запис на щеплення проти коронавірусного захворювання через додаток Дія. Оскільки в країні починається п'ятий етап вакцинації, то реєструватися в додатку Дія вже не потрібно. Тепер незалежно від віку та інших факторів кожен українець може зробити щеплення проти коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сташинский

22 липня 2021, 06:20

Какие там условия))))! Лишь бы правильно мыли, подмывали, ковырялись в сантехнике и на большее не рассчитывали. Вот и все условия для тытульных морероек.


Новини