Головна Новини Суспільство події Не всі тварини загинули: із затопленого зоопарку в Новій Каховці вдалося врятувати деяких мешканців
commentss НОВИНИ Всі новини

Не всі тварини загинули: із затопленого зоопарку в Новій Каховці вдалося врятувати деяких мешканців

Вижили ті мешканці, яких забрала додому співробітниця зоопарку.

7 червня 2023, 13:45
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на сторінку зоопарку у Facebook.

Не всі тварини загинули: із затопленого зоопарку в Новій Каховці вдалося врятувати деяких мешканців

Врятовані тварини у зоопарку в Новій Каховці. Фото з Фейсбук

Через підрив Каховської ГЕС, зоопарк "Казкова діброва" в Новій Каховці був повністю затоплений водою. Там загинуло близько 300 тварин, що проживали на території звіринця. Проте, деяких тварин все ж вдалося врятувати.  Мова іде про звірят, яких прихистила співробітниця.

"Наш улюбленець папуга Вєня, білки-летяги, фретки, папуги, шиншили і морські свинки уберегтися від потопу", — зауважили на Фейсбук-сторінці зоопарку.

"Водночас, вижили 46 морських свинок", — проінформували далі у дописі.

Зауважимо, до трагедії, там мешкали різноманітні птахи, єноти, поні, віслюк, мавпи, черапахи та інші тварини. Частину із них неможливо було вивезти, через те, що Нову Каховку контролювали окупанти, а сам зоопарк був замінований.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Стали відомі подробиці загибелі тварин у зоопарку Нової Каховки. Тварини зоопарку "Казкова діброва" в Новій Каховці загинули через катастрофічне затоплення, спричинене підривом Каховської ГЕС. Керівники зоопарку "Казкова діброва" в Новій Каховці, яка контролюється окупантами, розповіли подробиці загибелі тварин.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Підрив Каховської ГЕС: у МОЗ попередили про небезпеку для здоров’я українцівКатастрофа на Каховській ГЕС може спровокувати нові інфекційні загрози. Про це йдеться у повідомленні Міністерства охорони здоров'я. Там зауважують, що на локаціях уже працюють фахівці Центру контролю та профілактики хвороб, що відбирають проби з криниць та водойм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини