Головна Новини Суспільство події Не соромилися дітей і перехожих: у Херсонській області пара зайнялася сексом прямо на пляжі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Не соромилися дітей і перехожих: у Херсонській області пара зайнялася сексом прямо на пляжі (ВІДЕО)

Інцидент шокував туристів, які були тоді на пляжі

27 серпня 2021, 15:38 comments1671
Поділіться публікацією:

У населеному пункті Залізний порт Херсонської області чоловік і жінка, які відпочивали неподалік від моря, почали займатися любов'ю на пляжі, навіть не чекаючи, коли стемніє і не звертаючи уваги на інших відпочивальників і їхніх дітей. Про це повідомляє Telegram канал "Дніпро оперативний".

Не соромилися дітей і перехожих: у Херсонській області пара зайнялася сексом прямо на пляжі (ВІДЕО)

Море. Фото ілюстративне

"У Залізному Порту парочка з Дніпра займалася сексом на пляжі, не соромлячись інших відпочивальників, серед яких були діти", — йдеться в інформації.

Довідка: Залізний порт — курорт на березі Чорного моря. Цей населений пункт знаходиться в Голопристанському районі на півдні Херсонської області.

Інші витівки туристів на море

Раніше ми повідомляли, що в Бердянську туристи влаштували масову бійку прямо у морі. На курорті в Запорізькій області стався скандальний інцидент. Туристи, які приїхали відпочити на березі, влаштували бійку прямо у морі. Відпочивальники побилися через медуз, які буквально заполонили водойму. Вони почали битися між собою, одна компанія викидала медуз із моря на берег, а інша група людей це помітила, обурилася і почала суперечку. Далі скандал переріс у бійку. Очевидці, знімаючи на відео скандальний інцидент, намагалися заспокоїти людей і присоромити агресивних відпочивальників. Але туристи були налаштовані рішуче. Людей відтягували один від одного, але ті все одно рвалися "в бій".

Нагадаємо, що в Одесі туристи відпочивали поруч із трупом. На одному з пляжів Аркадії, популярного серед туристів курортного району Одеси, було виловлено тіло потопельника. За інформацією місцевого "7 каналу" наявність трупа на пляжі нітрохи не заважала відпочивальникам, які прийшли купатися і засмагати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини