Головна Новини Суспільство події В Одесі туристи відпочивали поруч з трупом: що сталося (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі туристи відпочивали поруч з трупом: що сталося (ФОТО, ВІДЕО)

Тіло потопельника пролежало біля кромки води близько чотирьох годин

13 липня 2021, 12:21
Поділіться публікацією:

Курортний сезон завжди відрізнявся збільшенням кількістю нещасних випадків, що сталися на воді. Так, у понеділок, 12 липня, на одному з пляжів Аркадії, популярного серед туристів курортного району Одеси, було виловлено тіло потопельника. За інформацією місцевого "7 каналу", наявність трупа на пляжі нітрохи не заважала відпочиваючим, які прийшли викупатися і позасмагати.

В Одесі туристи відпочивали поруч з трупом: що сталося (ФОТО, ВІДЕО)

В Одесі туристи відпочивали на пляжі поруч із трупом. Фото ілюстративне, із відкритих джерел

На відео чітко видно, що туристи, котрі знаходяться за декілька метрів від накритого простирадлом тіла, поводяться спокійно і розслаблено, абсолютно не звертаючи уваги на "сусідство".

Відзначимо, що відповідні служби не змогли відразу забрати труп, тому від моменту виявлення (близько 7:30 ранку) тіло чотири години пробуло під палючим сонцем на пляжі. Повідомлялося, що на воді загинув 83-річний чоловік. Що саме стало причиною утоплення — нещасний випадок, рішення про самогубство або щось інше — з'ясовується фахівцями.

Однак у Мережі вже висловлюють невдоволення поведінкою людей, які спокійно собі відпочивали поруч з трупом. У коментарях до оригінальної новини "7 каналу" більшість юзерів обурені байдужістю і відсутністю емпатійності у туристів.

"Люди поруч так лежать спокійно", "Який жах!", "Мене це бентежить. Я не змогла б [відпочивати поряд з трупом]", "Капець, тіло лежить, а до нього немає нікому діла... Курортне місто!", "Жесть-жесть-жесть!", "Твою ж мать... До якої стадії огиди, розлюдськості докотилися люди", — обурюються користувачі.

Одеса вже не вперше стала "героїнею" гучних новин, які вразили всю країну. Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, як православні одесити влаштували не так давно хресний хід, ніж паралізували рух не тільки в місті, а й за ним. Подробиці, а також фото та відео — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, чому не так давно зі свого концерту в Одесі пішла Тіна Кароль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

hhgfhgf

14 липня 2021, 13:02

https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-blu-v-mar-liv-op-tv1.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-blu-v-mar-liv-op-tv2.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-blu-v-mar-liv-op-tv3.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-blu-v-mar-liv-op-tv4.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-blu-v-mar-liv-op-tv5.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-blu-v-mar-liv-op-tv6.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-mar-v-blu-liv-us01.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-mar-v-blu-liv-us02.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-mar-v-blu-liv-us03.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-mar-v-blu-liv-us04.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-mar-v-blu-liv-us05.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-mar-v-blu-liv-us06.html https://facultyclub.stanford.edu/rug/Video-mar-v-blu-liv-au1.html https://facultyclub.stanford.edu/rug/Video-mar-v-blu-liv-au2.html https://facultyclub.stanford.edu/rug/Video-mar-v-blu-liv-au3.html https://facultyclub.stanford.edu/rug/Video-mar-v-blu-liv-au4.html https://facultyclub.stanford.edu/rug/Video-mar-v-blu-liv-au5.html https://facultyclub.stanford.edu/rug/video-mar-v-blu-liv-cast1.html https://facultyclub.stanford.edu/rug/video-mar-v-blu-liv-cast2.html https://facultyclub.stanford.edu/rug/video-mar-v-blu-liv-cast3.html https://facultyclub.stanford.edu/rug/video-mar-v-blu-liv-cast4.html https://facultyclub.stanford.edu/rug/video-mar-v-blu-liv-cast5.html https://facultyclub.stanford.edu/rbc/videos-blues-v-maroons-uk01.html https://facultyclub.stanford.edu/rbc/videos-blues-v-maroons-uk02.html https://facultyclub.stanford.edu/rbc/videos-blues-v-maroons-uk03.html https://facultyclub.stanford.edu/rbc/videos-blues-v-maroons-uk04.html https://facultyclub.stanford.edu/rbc/videos-blues-v-maroons-uk05.html https://facultyclub.stanford.edu/rbc/videos-sta-v-of-ori-liv-au01.html https://facultyclub.stanford.edu/rbc/videos-sta-v-of-ori-liv-au02.html https://facultyclub.stanford.edu/rbc/videos-sta-v-of-ori-liv-au03.html https://facultyclub.stanford.edu/rbc/videos-sta-v-of-ori-liv-au04.html https://facultyclub.stanford.edu/rbc/videos-sta-v-of-ori-liv-au05.html


Новини