Головна Новини Суспільство події Побилися через медуз: у Бердянську туристи влаштували масову бійку прямо у морі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Побилися через медуз: у Бердянську туристи влаштували масову бійку прямо у морі (ВІДЕО)

Одні вирішили викидати морських мешканців на берег, але іншим це не сподобалося

24 серпня 2021, 15:47 comments1181
Поділіться публікацією:

На курорті в Запорізькій області стався скандальний інцидент. Туристи, які приїхали відпочити на березі, влаштували бійку прямо у морі. Відпочивальники побилися через медуз, які буквально заполонили водойму. Відео з бійкою опублікували у спільноті "Новини Бердянська" в Facebook.

Побилися через медуз: у Бердянську туристи влаштували масову бійку прямо у морі (ВІДЕО)

Туристи почали битися просто в морі через медуз (фото з відкритих джерел)

У повідомленні зазначено, що відпочивальники почали битися тому, що одна компанія викидала медуз із моря на берег, а інша група людей це помітила, обурилася і почала суперечку. Далі скандал переріс у бійку.

Очевидці, знімаючи на відео скандальний інцидент, намагалися заспокоїти людей і присоромити агресивних відпочивальників. Але туристи були налаштовані рішуче. Людей відтягували один від одного, але ті все одно рвалися "у бій".

Що відомо про відпочинок на Азовському морі?

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало про те, що на курорті Азовського моря навала медуз. У Приморському посаді туристів, що відпочивають на Азовському морі, атакують медузи. Люди кажуть, що їх там багато. Подекуди відпочивальники самостійно витягують їх з моря і відвозять із пляжу.

У повідомленні зазначено, що відпочивальники, які приїхали у Приморськ, скаржаться на медуз. В опублікованому відео видно, що туристи самі дістають медуз із води й скидають у великі купи. За їх словами, від мертвих медуз по всьому узбережжю розноситься жахливий запах. Тому люди своїми силами намагаються від них позбутися.

Раніше ми писали, що в Азовське море потрапило багато фарби. Так, у Маріуполі червона фарба потрапила в море. Екологічне лихо сталося під час фарбування оновленого пірса. Активісти знайшли банку з-під фарби, яка була викинута у море. На ній була інформація про те, що засіб небезпечний для водойм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини