Головна Новини Суспільство події Вивозять тачками: на курорті Азовського моря навала медуз (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вивозять тачками: на курорті Азовського моря навала медуз (ВІДЕО)

На українському курорті навала медуз

12 липня 2021, 19:25
Поділіться публікацією:








У Приморському посаді туристів, які відпочивають на Азовському морі, атакують медузи. Люди кажуть, що їх там багато. Подекуди відпочивальники самостійно дістають їх з моря та відвозять з пляжу. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію ресурсу "РІА-Мелітополь".

Вивозять тачками: на курорті Азовського моря навала медуз (ВІДЕО)

Медузи на Азовському морі (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що відпочивальники, які приїхали до Приморська, скаржаться на медуз. На опублікованому відео видно, що туристи самі витягують медуз з води та складають у великі купи. За їх словами, від мертвих медуз по всьому узбережжі розлітається жахливий сморід. Відтак, люди своїми силами намагаються їх позбутися.

 Окрім цього, місцеві активісти розповіли та показали, де на узбережжі Азовського моря  чисте, тепле море, в якому немає медуз. Вони радять туристам їхати відпочивати до Приморська Запорізької області.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що на Азовському морі туристи не дають відпочити комарі. У відомому курортному селищі Кирилівка, що знаходиться на березі Азовського моря, туристи масово скаржаться на комарів. Люди кажуть, що в цьому році дуже багато вказаних комах.

  У соцмережі багато хто з учасників групи розповідає, що комарів наразі дуже багато, вони кусають не тільки вночі, але і вдень. Також відпочивальники пишуть, що на українському морі є медузи, але їх не так багато. Туристи радять усім, хто вирішив приїхати в це курортне селище, щоб відпочити на морі, придбати спеціальні засоби захисту від комарів. Варто зазначити, що про серйозну ситуацію з комарами, судячи з повідомлень туристів, інформують не тільки відпочивальники з Кирилівки, але й з інших курортних містечок, які розташовані на березі Азовського моря.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

hhgfhgf

14 липня 2021, 13:03

https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-blu-v-mar-liv-op-tv1.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-blu-v-mar-liv-op-tv2.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-blu-v-mar-liv-op-tv3.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-blu-v-mar-liv-op-tv4.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-blu-v-mar-liv-op-tv5.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-blu-v-mar-liv-op-tv6.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-mar-v-blu-liv-us01.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-mar-v-blu-liv-us02.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-mar-v-blu-liv-us03.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-mar-v-blu-liv-us04.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-mar-v-blu-liv-us05.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-mar-v-blu-liv-us06.html https://facultyclub.stanford.edu/rug/Video-mar-v-blu-liv-au1.html https://facultyclub.stanford.edu/rug/Video-mar-v-blu-liv-au2.html https://facultyclub.stanford.edu/rug/Video-mar-v-blu-liv-au3.html https://facultyclub.stanford.edu/rug/Video-mar-v-blu-liv-au4.html https://facultyclub.stanford.edu/rug/Video-mar-v-blu-liv-au5.html https://facultyclub.stanford.edu/rug/video-mar-v-blu-liv-cast1.html https://facultyclub.stanford.edu/rug/video-mar-v-blu-liv-cast2.html https://facultyclub.stanford.edu/rug/video-mar-v-blu-liv-cast3.html https://facultyclub.stanford.edu/rug/video-mar-v-blu-liv-cast4.html https://facultyclub.stanford.edu/rug/video-mar-v-blu-liv-cast5.html https://facultyclub.stanford.edu/rbc/videos-blues-v-maroons-uk01.html https://facultyclub.stanford.edu/rbc/videos-blues-v-maroons-uk02.html https://facultyclub.stanford.edu/rbc/videos-blues-v-maroons-uk03.html https://facultyclub.stanford.edu/rbc/videos-blues-v-maroons-uk04.html https://facultyclub.stanford.edu/rbc/videos-blues-v-maroons-uk05.html https://facultyclub.stanford.edu/rbc/videos-sta-v-of-ori-liv-au01.html https://facultyclub.stanford.edu/rbc/videos-sta-v-of-ori-liv-au02.html https://facultyclub.stanford.edu/rbc/videos-sta-v-of-ori-liv-au03.html https://facultyclub.stanford.edu/rbc/videos-sta-v-of-ori-liv-au04.html https://facultyclub.stanford.edu/rbc/videos-sta-v-of-ori-liv-au05.html


Новини