Головна Новини Суспільство події На Азовському морі відпочивальники біжать із пляжу: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

На Азовському морі відпочивальники біжать із пляжу: що сталося

Туристи на Азовському морі скаржаться на комарів

4 липня 2021, 16:50
Поділіться публікацією:

У відомому курортному селищі Кирилівка, що знаходиться на березі Азовського моря, туристи масово скаржаться на комарів. Люди кажуть, що в цьому році дуже багато вказаних комах. Про це пишуть відпочивальники в Facebook у групі "Улюблена Кирилівка".

На Азовському морі відпочивальники біжать із пляжу: що сталося

Азовське море (фото з відкритих джерел)

Туристи в соцмережі запитують учасників спільноти: "Як у Кирилівці справи з комарами?"

У коментарях багато хто з учасників групи розповідає, що комарів наразі дуже багато, вони кусають не тільки вночі, але і вдень.

Також відпочивальники пишуть, що на українському морі є медузи, але їх не так багато. Туристи радять усім, хто вирішив приїхати в це курортне селище, щоб відпочити на морі, придбати спеціальні засоби захисту від комарів.

Варто зазначити, що про серйозну ситуацію з комарами, судячи з повідомлень туристів, інформують не тільки відпочивальники з Кирилівки, але й з інших курортних містечок, які розташовані на березі Азовського моря.

У таких випадках фахівці радять використовувати природні спреї, що містять у своєму складі ефірні масла. За їх словами, комахи просто ненавидять аромат меліси, розмарину, м'яти, лаванди. Тому краще вибирати засоби саме з такими вмістом і ароматом.

Крім того, вони зазначають, що засоби від комарів можна наносити на пошкоджені ділянки шкіри. Варто стежити, щоб крем або спрей не потрапляли в очі і ротову порожнину. Також необхідно обов'язково змивати захисний засіб, коли його захист вам вже не потрібен.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що у Бердянську відпочивальники знайшли "острів медуз".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини