Головна Новини Суспільство події В Азовське море потрапило багато фарби: що про це відомо (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Азовське море потрапило багато фарби: що про це відомо (ФОТО)

Інцидент трапився під час фарбування нового пірса на центральному пляжі Маріуполя

16 липня 2021, 20:17
Поділіться публікацією:

В Маріуполі червона фарба потрапила в Азовське море. Екологічне лихо сталося під час фарбування оновленого пірса біля моря. Про цей випадок написав місцевий депутат Максим Бородін.

В Азовське море потрапило багато фарби: що про це відомо (ФОТО)

Азовське море в Маріуполі (фото з відкритих джерел)

Політик додав до свого посту у мережі світлини, на яких добре видно фарбу, яка пролилася просто в море. А ще — мертву рибу, зокрема, бичка, якого море викинуло на берег. Стало відомо,  що на центральному пляжі міста профільні служби забороняють містянам та гостям купатися.

 Бородін повідомив, що комунальники фарбували нову пристань пістолетом, з якого протікала фарба та потрапляла просто в море.

Окрім цього, активісти знайшли банку з під фарби, що була викинута в море. На ній була інформація про те, що засіб небезпечний для водойм.

Місцеве видання "0629" повідомляє, що керівник управління з питань екології Ваагн Мнацаканян заявив, що знайде засіб, який дієво прибирає плями. Він швидко розчинить плями від фарби, аби уникнути екологічної катастрофи в Азовському морі.

Користувачі соціальної мережі у коментарях вимагають знайти та покарати осіб, які причетні до цього екологічного лиха.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував своїх читачів про те, що в Азовському морі навала медуз. У Приморському посаді туристів, які відпочивають на Азовському морі, атакують медузи. За їх словами, від мертвих медуз по всьому узбережжі розлітається жахливий сморід. Подекуди відпочивальники самостійно дістають їх з моря та відвозять з пляжу.

На опублікованому відео видно, що туристи самі витягують медуз з води та складають у великі купи.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини