Головна Новини Суспільство події Названі найпопулярніші туристичні напрямки всередині України
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі найпопулярніші туристичні напрямки всередині України

Херсонщина залишається популярною серед туристів

6 вересня 2021, 10:22
Поділіться публікацією:

За словами голови Державного агентства з розвитку туризму Мар'яни Олеськів, найчастіше українці вважають за краще морський і гірський відпочинок. Однак в цьому році почав розвиватися і міський туризм. Про це експерт повідомила в ефірі телепрограми "Сьогодні День. Вихідний" на телеканалі "Україна 24".

Названі найпопулярніші туристичні напрямки всередині України

Названі найпопулярніші туристичні напрямки всередині України - фото з відкритих джерел

Олеськів повідомила, що найбільш популярними місцями для подорожей всередині України стають напрямки на Вінницю, Чернігів, а також Тернопіль. Це ті міста, в які громадяни країни планують поїздку на вихідні.

"Плюс у нас є маршрути культурні 0151 замки Тернопільщини, Львівщина, які також є популярними. Херсонщина залишається популярною серед туристів. Нові туристичні маршрути, такі як" Дорога вина і смаку "- в Бессарабії і на Закарпатті", — додала фахівець.

Зазначимо, що раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українці змінили туристичні переваги. У зв'язку з поширенням коронавірусу у світі, галузь туризму опинилася в екстремальних умовах. Таким чином мандрівники змінили підхід до вибору країн для відпочинку. У першому півріччі поточного року почали поступово відновлюватися туристичні потоки, як для нашої країни, так і для світу в цілому. До слова, найбільше українців вирушило на відпочинок до Домініканської Республіки.

Також повідомлялося, що відпустка за кордоном може закінчитися сумно, якщо попастися на виверти шахраїв, які є в кожній із курортних країн. Про найбільш поширені шахрайські схеми, існуючі за кордоном, і як не стати їх жертвою, читайте в матеріалі нашого інтернет-видання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини