Головна Новини Суспільство події Називайте речі своїми іменами: Данілов гнівно звернувся до представників УПЦ МП
commentss НОВИНИ Всі новини

Називайте речі своїми іменами: Данілов гнівно звернувся до представників УПЦ МП

Олексій Данілов закликав представників УПЦ МП на офіційному рівні визнати, що підкоряються Москві

28 грудня 2022, 09:50
Поділіться публікацією:

Українській православній церкві Московського патріархату треба бути чесною з мільйонами українців і насамперед зі своїми парафіянами. Потрібно визнати свою приналежність до Московського патріархату публічно, а потім визнати російського президента Володимира Путіна – "сатаною". Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку в ефірі загальнонаціонального телемарафону озвучив секретар РНБО Олексій Данілов.

Називайте речі своїми іменами: Данілов гнівно звернувся до представників УПЦ МП

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

Секретар РНБО зазначив, що після того, що сталося 24 лютого, українське суспільство не може на багато речей заплющувати очі, воно вимагає справедливості. І, якщо представники УПЦ МП посилають Всевишньому молитви за тих, хто в Москві молиться за російських солдатів, які прийшли вбивати українців на українську землю, то про яку справедливість може йтися.

"Мені було дивно слухати там один діяч виступав із бородою (Ред. – митрополит Павло) і він розповідав, що звертався до президента. Так, послухайте, ви до совісті спочатку своєї звернетеся. Навіщо ви приховуєте свою назву? Це ж несправедливо, люди повинні знати, куди вони ходять... Не маєте стосунку до РФ, то офіційно відхреститеся, скажіть, що Путін – Сатана. Сатана – той, що ще там у них ходить Кирило. Називайте речі своїми іменами і тоді буде справедливо", – зазначив Данілов.

Зазначимо, Данилова обурило прохання намісника Києво-Печерської лаври митрополита Павла до глави української держави Володимира Зеленського продовжити оренду храмів на території лаври для УПЦ МП.

Читайте також на порталі "Коментарі" — рішення Конституційного суду – не указ: в УПЦ МП відмовилася змінювати назву.

Також видання "Коментарі" повідомляло – заборона УПЦ МП: чому питання виникло саме зараз – про що говорять такі кроки влади.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Володимир

28 грудня 2022, 10:13

Дебілов забагато бере на себе. "Випадково" може надірватися


Новини