Головна Новини Суспільство події Космічне агенство NASA запропонувало всім охочим зробити фото на Марсі
commentss НОВИНИ Всі новини

Космічне агенство NASA запропонувало всім охочим зробити фото на Марсі

Космічне агенство також пропонує поділитися зображенням під хештегом #CountdownToMars

21 лютого 2021, 18:30
Поділіться публікацією:

Американському космічному агентству NASA вдалося створити унікальну віртуальну фотокабіну з видами Марса, на тлі яких може "сфотографуватися" кожен охочий. Про це повідомляє OBOZREVATEL, посилаючись на повідомлення агентства.

Космічне агенство NASA запропонувало всім охочим зробити фото на Марсі

NASA запропонувало всім охочим зробити фото на Марсі - фото ВВС

Космічне агенство NASA запропонувало всім охочим зробити фото на Марсі - фото 2

"Приєднайтесь до управління місією або вирушайте на Марс поруч з марсоходом", — йдеться на офіційному сайті відомства.

Також повідомляється, що для створення зображення, слід завантажити знімок, вибрати фон,що сподобався найбільше, а потім завантажити та зберегти фотографію. Космічне агенство також пропонує поділитися зображенням під хештегом #CountdownToMars. Зробити знімок можна на тлі пейзажів Червоної планети, біля марсохода, ракет, а також офісу NASA.

Космічне агенство NASA запропонувало всім охочим зробити фото на Марсі - фото 3

Нагадаємо, що напередодні Марсохід Perseverance став п'ятим марсоходом НАСА, що благополучно приземлився на поверхню Марса після того, як пережив "сім хвилин жаху". Це найбільший і досконалий марсохід, який агентство коли-небудь відправляло на Червону планету. Він буде збирати дані і шукати ознаки давньої життя в кратері, в якому, як передбачається, близько 3,9 млрд років тому було озеро.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" розповідало, що космічний апарат Об'єднаних Арабських Еміратів успішно дістався до орбіти планети Марс. Про цю подію повідомив сам шейх Мохаммед на своїй сторінці в Twitter. Арабські Емірати приєдналися до "сім'ї Червоної планети" п'ятими, єдиними серед країн арабського світу. Раніше Марса досягали лише місії США, Індії, СРСР і Європейського космічного агентства. На честь такої події на найвищому хмарочосі в світі Бурдж Халіфа демонстрували відео про цю та інші космічні місії до Марсу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини