Головна Новини Суспільство події Нардепу, який за "150 тисяч" намагався підкупити копів, обрали запобіжний захід
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардепу, який за "150 тисяч" намагався підкупити копів, обрали запобіжний захід

Суд частково задовольнив клопотання та застосував до Трухіна запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 49,620 тисяч гривень

20 вересня 2022, 16:47 comments1279
Поділіться публікацією:

20 вересня слідчий суддя ВАКС обрав запобіжний захід нардепу Олександру Трухіну, який за "150 тисяч" намагався підкупити патрульних поліцейських і залишити місце ДТП. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

Нардепу, який за "150 тисяч" намагався підкупити копів, обрали запобіжний захід

Олександр Трухін. Фото: з відкритих джерел

У повідомленні йдеться, що суд частково задовольнив клопотання і застосував до скандального нардепа запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 49,620 тисячі гривень.

Крім того, суд наклав процесуальні обов'язки: прибувати до детектива, прокурора та суду на кожну вимогу; повідомляти детективу, прокурора чи суду про зміну свого місця проживання чи роботи; утримуватись від спілкування з МВС, керівниками Національної поліції, Департаменту патрульної поліції тощо.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський відреагував на масове бажання окупантів приєднатися до Росії

Також раніше "Коментарі" повідомляли — 77-а сесія Генеральної Асамблеї ООН, що почалася в Нью-Йорку, стане майданчиком для тиску на росію, щоб покласти край війні, яку вона розв'язала проти України. Про це заявила представник Держдепартаменту США Андреа Калан в інтерв'ю телеканалу "FreeДІМ". За словами глави МЗС України Дмитра Кулеби, який очолює українську делегацію, та говоритиме про створення спецтрибуналу для притягнення Росії до відповідальності за злочини агресії, а також про механізм відшкодування збитків, завданих нашій країні війною. Чи варто очікувати якихось рішучих кроків щодо припинення війни та притягнення країни-агресора до відповідальності за підсумками цієї сесії ГА ООН? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/sap_gov_ua/771
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Тарас

20 вересня 2022, 16:48

А так можна було?

Тарас

20 вересня 2022, 16:48

А так можна було? Якщо я так зроблю, я можу розраховувати на аналогічне покарання?


Новини