Головна Новини Суспільство події Нардеп: у Херсонській області ліквідовано нардепа-колаборанта Ковальова
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп: у Херсонській області ліквідовано нардепа-колаборанта Ковальова

Нардеп Ковальов став першим народним обранцем, який публічно підтвердив співпрацю з окупантами

22 червня 2022, 12:18 comments1529
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", на Херсонщині ліквідовано нардепа-зрадника Олексія Ковальова. Парламентар від "Слуги народу" залишився в окупованому Херсоні і заявляв, що "Росія тут назавжди". Першим інформацію про те, що на Херсонщині ліквідовано колаборант, оприлюднив у себе в Телеграм нардеп Олексій Гончаренко.

Нардеп: у Херсонській області ліквідовано нардепа-колаборанта Ковальова

Олексій Ковальов. Фото: з відкритих джерел

"Це виключений із фракції "Слуга народу" депутат, який перейшов на бік росії. Слава партизанам! Слава Україні! До речі, єдине питання: у Ковальова так все погано було, що він на Део Ланосі почав їздити?", — написав у себе в телеграмі Гончаренко.

Інформацію також підтвердив позаштатний агент НАБУ Євген Шевченко. Він також показав відео із залишками авто, в якому було знищено зрадника.

"За попередньою інформацією в місті Гола Пристань знищено нардеп-зрадника Ковальова, який залишився в Херсоні, який розповідав, що "росія тут назавжди". Чекаємо на офіційне підтвердження", – зазначив Шевченко.

Він також опублікував відео, на якому видно автомобіль, який, ймовірно, належав Ковальову. У лобовому склі з боку водія – величезна дірка. Замість сидіння водія всередині авто — місиво з металу.

Подробиць ліквідації зрадника від офіційних органів наразі немає.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Словаччина передає Україні винищувачі МіГ-29: названо умову. Останнє рішення за Польщею та Чехією, які мають закрити небо над Словаччиною.

Також видання "Коментарі" повідомляло — блокада українських портів: експерти розповіли що може вирішитись у Стамбулі – чому питання стало особливо гостро.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини