Головна Новини Суспільство події Нагадує звук шахеда: на Чернігівщині у чоловіка відібрали мотоцикл
commentss НОВИНИ Всі новини

Нагадує звук шахеда: на Чернігівщині у чоловіка відібрали мотоцикл

Староста села на Чернігівщині вилучив мотоцикл у чоловіка, який їздив на ньому з порушеннями правил та під час комендантської години.

13 серпня 2023, 14:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У селі Іржавець Чернігівської області громада вилучила мотоцикл у місцевого мешканця через те, що транспорт нагадував звук іранського дрона-камікадзе Shahed-136. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Facebook староста села Сергія Сироту.

Нагадує звук шахеда: на Чернігівщині у чоловіка відібрали мотоцикл

Вилучений мотоцикл. Фото: Сергій Сирота

Сергій Сирота стверджує, що кілька разів пояснював місцевому мешканцю Сергію Чмирю про його порушення. Зокрема вони стосувались заборони їздити на транспортних засобах без фар, шолому, стоп-сигналу, глушників вихлопних газів та вказівників поворотів.

За словами старости села Іражвець чоловік свідомо ігнорував прохання та їздив на мотоциклі без фар, номерів, шолому, поворотів в темну пору доби та під час комендантської години.

"Більше того, звук мотоцикла без глушника нагадує звук шахеда, і жителі сіл іноді лякалися та зверталися по допомогу. На жаль, поліція не змогла його спіймати. Але ми сьогодні поклали цьому край", — пише Сергій Сирота.

Сирота розповів, що мотоцикл у порушника було вилучено та передано поліції.

Староста села Іражвець також розкритикував усіх, хто порушує ПДР, ігнорує комендантську годину та вважає, що "війна десь далеко і можна пити алкоголь, курити "траву" і веселитись всю ніч, заважаючи відпочивати громаді".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські військові стягнули до кордону з Україною надзвичайно небезпечну техніку.

Також "Коментарі" писали про Збройні сили України, які отримали чергову партію канадський бронетранспортер Senator. Резніков опублікував коротке відео з цією військовою технікою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини