Головна Новини Суспільство події Надзвичайний рівень пожежної небезпеки: Україну накриє спека до 36 - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Надзвичайний рівень пожежної небезпеки: Україну накриє спека до 36 - подробиці

Прогноз погоди в Україні на 23 липня

22 липня 2022, 20:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У суботу у деяких областях України очікується дощова погода, а в більшості областей – спека. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Надзвичайний рівень пожежної небезпеки: Україну накриє спека до 36 - подробиці

Погода в Україні

За даними синоптиків, 23 липня дощова погода упродовж усього дня буде у Харківській, Луганській та Донецькій областях. Зазначається, що на сході у цей день температура повітря підніметься до 25 градусів. Уночі очікується до +14 градусів.

В решті областей країни у суботу буде спекотна погода. У північній частині України очікується до +30 градусів вдень та до +16 вночі. У центральних областях синоптики обіцяють удень до +29 градусів. Вночі температура повітря опуститься до +16. На півдні вдень — до +30, уночі — до +18. У західних областях буде до +33 градусів вдень та до +18 вночі. На Закарпатті температура повітря вдень підніметься до +36 градусів. До ночі очікується до +20.

Синоптики зазначають, що 22-25 липня у південній та західній частинах, а також Вінницькій та Житомирській областях буде надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що гривневий туризм та інфляція: чому НБУ підняв курс долара одразу на 25% – хто від цього виграв. Поки більшість громадян хапаються за голову, аналізуючи наслідки від стрибка курсу долара, заповзятливі громадяни намагаються на цьому заробити.

Читайте також про те, що "Поїхали – пізи отримали": окупанти скаржаться своїм близьким , що їх б'ють ЗСУ — перехоплення розмови. Окупант розповів дружині про перебіг війни в Україні.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що посвідчення водія в Україні почнуть видавати за новими правилами: що зміниться. Щоб отримати документ, водіям потрібно буде зробити п'ять кроків – від теоретичної підготовки в автошколі до практичного іспиту у сервісному центрі МВС.

Також "Коментарі" писали про те, що   стало відомо, що Нацбанк "надрукував" для держбюджету грошей. З початку повномасштабного вторгнення російських військ до України Нацбанк закупив військові облігації на 240 млрд. грн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини