Головна Новини Суспільство події Над Кримським мостом помітили густий дим: подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Над Кримським мостом помітили густий дим: подробиці (ВІДЕО)

Окупанти перекривали Кримський міст, посилаючись на проведення військових навчань

24 травня 2023, 12:20
Поділіться публікацією:








Над Кримським мостом сьогодні здійнявся густий клуб диму. Так звана окупаційна "влада" раптово дала команду перекрити по ньому рух, мотивуючи це рішення тим, що відбуваються "військові навчання". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на місцеві Telegram-канали.

Над Кримським мостом помітили густий дим: подробиці (ВІДЕО)

Кримський міст. Фото: із відкритих джерел

У мережі почали викладати фото та відео, на яких видно, що над Кримським мостом здіймається густий дим. Так званий "глава" Криму Сергій Аксьонов повідомив, що це нібито "результат військових навчань РФ".

Спочатку проїзд мостом було закрито. Але згодом росіяни повідомили, що проїзд знову відкритий.

Варто також звернути увагу на той факт, що вранці один з російських Telegram-каналів повідомив про атаку на розвідувальний корабель РФ "Іван Хурс". Він був нібито атакований трьома морськими безпілотниками під час проходження протоки Босфор.

Читайте також на порталі "Коментарі" — забезпечення України винищувачами F-16 – пріоритет для США, а реалізація розпочнеться найближчими місяцями, заявив представник Держдепу Меттью Міллер. При цьому він уточнив, що США прояснили українцям, що не заохочують атаки за межами українських кордонів. Водночас, запевняє Міллер, Україна має право вирішувати, як вона хоче проводити військові операції, адже війну розпочала Росія, яка є агресором. У свою чергу, міністр ВПС США Френк Кендалл зазначає, що пройде щонайменше кілька місяців, перш ніж Україна отримає можливість задіяти F-16 у війні проти Росії. Що можна сказати про поведінку Заходу останнім часом у ракурсі російсько-української війни? Які очікування на найближче майбутнє? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Пентагон готовий розпочати навчання ЗСУ на танках Abrams: названо терміни.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини