Головна Новини Суспільство події Набрала 4 млн. переглядів: антивоєнна серія "Масяні" була видалена з YouTube
commentss НОВИНИ Всі новини

Набрала 4 млн. переглядів: антивоєнна серія "Масяні" була видалена з YouTube

Відео було видалено після скарги на копірайт

23 липня 2022, 14:54
Поділіться публікацією:

Набрала 4 млн. переглядів: антивоєнна серія "Масяні" була видалена з YouTube

Скріншот із відео "Масяня" (Епізод 162. Санкт-Маріубург)

Остання серія мультфільму "Масяня" (Епізод 162. Санкт-Маріубург) була вилучена з YouTube. Ролик встиг набрати 4 млн переглядів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив мультиплікатор та творець мультфільму "Масяня" Олег Куваєв.

Автор "Масяні" заявив, що сьогодні вранці на останню серію його мультфільму було подано скаргу, а незабаром відео взагалі було видалено з майданчика.

"Некто "Соболєв" поскаржився на мій мульт (останній Епізод 162. Санкт-Маріубург) Поскаржився на копірайт, мовляв, картинка Ісакія змальована з його особистої фотографії. Хоча там має місце просто фронтальний вигляд Ісакія, будь-який, хто його фотографував, може так поскаржитися. Тобто претензія вкрай сумнівна", — зазначив Куєваєв.

Крім того, він обурився тим, що YouTube не заблокував або тимчасово перекрив доступ до ролика, а відразу його видалив.

"Ютуб прям настільки злякався якогось там "соболєва", що мульт із 4 мільйонами переглядів просто видалив. Тобто виходить будь-який Вася Пупкін з Мухосранська може заявити, що на відео кут його дачі, сфотографований вчора і просто вбити всю роботу?" – додав Куваєв.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що з питанням про кримінальну відповідальність за отримання російського паспорта владі потрібно підходити дуже обережно – експерти розповіли про головну небезпеку. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також портал новин "Коментарі" інформував про те, що 23 липня російські окупанти обстріляли Одесу. Місцеві жителі під час повітряної тривоги чули близько десяти вибухів. Більшість ракет збило ППО. Проте "прильоти" також є. Подробиці читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що РФ випустила 13 ракет на Кіровоградщині. Голова Кіровоградської обласної військової адміністрації повідомив про наслідки обстрілу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини