Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ випустила 13 ракет на Кіровоградщині: наслідки
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ випустила 13 ракет на Кіровоградщині: наслідки

Внаслідок ракетного обстрілу є загиблі та постраждалі

23 липня 2022, 09:47 comments1375
Поділіться публікацією:

Ранок на Кіровоградщині видався неспокійним. Ворог здійснив масований ракетний обстріл. Про це сьогодні у своєму офіційному Telegram-каналі повідомив голова Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрій Райкович.

РФ випустила 13 ракет на Кіровоградщині: наслідки

Ракетні удари. Фото: із відкритих джерел

Сьогодні, 23 липня, російські окупанти запустили по Кіровоградській області 13 ракет (8 ракет "Калібр" морського базування та 5 ракет Х-22 з літака ТУ-22М3). За словами Райковича, ворог потрапив до інфраструктурних об'єктів за межами міста Кропивницький.

Зазначається, що "прильоти" були у військовий аеродром "Канатове" та в один з об'єктів "Укрзалізниці". Внаслідок події є загиблі та постраждалі.

Після того, що сталося в обласному центрі, частина одного з мікрорайонів залишилася без світла. Райкович наголосив, що аварійні бригади "Обленерго" проводять необхідні роботи для усунення проблеми.

Райкович звернувся до українців і закликав не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та перебувати у цей час в укриттях, оскільки це може врятувати людям життя.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що українським захисникам вдалося відбити одразу два наступи російських окупантів. Ворог застосовував авіацію, а також здійснював артилерійські атаки та спроби обстрілу мінометами.

Також портал новин "Коментарі" писав про те, що експерти назвали кроки, як Україні не тільки наростити видобуток газу, а й закрити головне питання — забезпечення своїх потреб самостійно, переставши залежати від імпорту "блакитного палива".

Сайт "Коментарі" інформував про те, що у Болгарії прямо на пляж до туристів винесло шматок російської ракети. Знайдена частина російської ракети від зенітно-ракетного комплексу "Панцир-С1".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини