Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Одесі пролунали вибухи: у порту почалася пожежа
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі пролунали вибухи: у порту почалася пожежа

Росія вдарила по Одеському порту

23 липня 2022, 11:46
Поділіться публікацією:

Сьогодні російські окупанти завдали ракетних ударів по Одесі. Під час повітряної тривоги місцеві мешканці почули серію вибухів. Деякі подробиці у своєму Telegram-каналі розповів народний депутат України Олексій Гончаренко.

В Одесі пролунали вибухи: у порту почалася пожежа

Ракетний обстріл Одеси. Фото - Олексій Гончаренко

Вибухи в Одесі пролунали приблизно об 11:10. Місцеві жителі у соціальних мережах повідомляють, що їх було близько 7-10 за час повітряної тривоги. За словами нардепа Олексія Гончаренка, більшу частину ракет збили ППО, проте є і "приліт". Внаслідок обстрілів у порту Одеси сталася пожежа.

"Ось вам і зерновий коридор. Нам потрібні літаки та потрібно потопити весь чорноморський флот Росії. Це буде якраз найкраща домовленість щодо вивезення зерна", — зазначив Гончаренко.

Також депутат додав, що Росія вдарила по Одеському порту під час сьогоднішнього обстрілу.

"Росія вдарила по Одеському порту, масований ракетний обстріл, дві ракети долетіли. Є постраждалі. Вкотре вони виявили, чого варті угоди з ними. Тільки озброївши Україну реально убезпечити український аграрний експорт", — сказав нардеп.
В Одесі пролунали вибухи: у порту почалася пожежа - фото 2

Фото — Олексій Гончаренко

Раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що вранці 23 липня російські окупанти випустили 13 ракет на Кіровоградщині. "прильоти" були у військовий аеродром "Канатове" та в один з об'єктів "Укрзалізниці". Внаслідок події є загиблі та постраждалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що ЗСУ відобразили два наступи та знищили ворожий склад із боєприпасами. Ворог застосовував авіацію, а також здійснював артилерійські атаки та спроби обстрілу мінометами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини