Головна Новини Суспільство події На Україну чекають прохолодні та дощові вихідні: де зіпсується погода
commentss НОВИНИ Всі новини

На Україну чекають прохолодні та дощові вихідні: де зіпсується погода

Прогноз погоди в Україні на 16 липня.

15 липня 2022, 21:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У суботу у деяких областях України очікується дощова погода. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

На Україну чекають прохолодні та дощові вихідні: де зіпсується погода

Погода в Україні

Як повідомляють синоптики, 16 липня деякі області країни накриють зливи, а саме: Харківську, Полтавську, Запорізьку, Дніпропетровську, Луганську, Донецьку, Кіровоградську, Херсонську, Одеську та Миколаївську. В решті областей очікується хмарна погода протягом дня.

У північних областях 16 липня температура повітря підніметься до 24 градусів вдень, а вночі очікується до 12 градусів. У центральній частині України вдень буде до 26 градусів, уночі — від 12 до 14. На півдні стовпчики термометра підніметься до 32 градусів вдень, а на ніч буде до 19 градусів. У західних областях вдень — до 25 градусів, уночі — 11.. 13 градусів. У східній частині України вдень очікується до 30 градусів, уночі — від 16 до 18 градусів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що українська поп-співачка публічно зреклася Батьківщини, витанцьовуючи під час обстрілу Вінниці. У день обстрілу Вінниці мовчанка-артистка співала цинічно на фестивалі у Вітебську. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що у Вінниці після російської ракетної атаки знесуть будівлі Будинків культури та побуту. Житло, яке постраждало від ракетної атаки, буде відновлено в найкоротший термін. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що колись депутати-зрадники з ВР залишаться без мандатів: подробиці. Парламентарі Олексій Ковальов, Андрій Деркач та Віктор Медведчук через свої вчинки стали колаборантами.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в МЗС України відповіли Орбану , який розкритикував санкції проти Росії. Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що Європейський Союз "вистрілив собі у легені" через нібито "непродумані" економічні санкції проти РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини