Головна Новини Суспільство події На Львівщині суд оштрафував школяра за мем про вчительку: скільки потрібно заплатити
commentss НОВИНИ Всі новини

На Львівщині суд оштрафував школяра за мем про вчительку: скільки потрібно заплатити

Батько неповнолітнього школяра повинен заплатити штраф за мем про вчительку.

24 жовтня 2023, 11:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

13-річний школяр обробив фото класної керівниці та перетворив його на мем. Вчителька негативно відреагувала та подала до суду за образу її честі та гідності. Батько хлопця має сплатити штраф 1700 гривень.

На Львівщині суд оштрафував школяра за мем про вчительку: скільки потрібно заплатити

Суд оштрафував за школяра мем про вчительку. Фото з відкритих джерел

У червні 13-річний хлопець створив мем, який вчителька визнала таким, що ображає її гідність та честь. Як наслідок вчителька звернулась до поліції, яка склала протокол про адміністративне порушення щодо неналежного виконання батьківських обов’язків.

Справа потрапила у Жовківський районний суд у Львівській області. На засіданні суду батько хлопця Юрій Мушинський заявив, що після інциденту була проведене виховна робота з хлопцем та пообіцяв приділяти більше уваги вихованню сина.

Скаргу вчительки розглянув суддя Руслан Зеліско, який дослідив відповідні матеріали у справі. У жовтні суд оголосив своє рішення та визнав винним Мушинського у неналежному виконанні батьківських обов’язків, що призвело до створення мему про вчительку, який порушив її гідність та честь. Тепер чоловік має сплатити 1700 гривень за вчинок неповнолітнього сина. На рішення суду щодо штрафу за мем про вчительку батько школяра може подати апеляцію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що комбайнер повністю знеструмив Львівську область під час жнив. Виявилось, що водій комбайна під час його експлуатації в полі пошкодив високовольтну лінію, як наслідок на Львівщині зникла електроенергія на 10 хвилин.

Також "Коментарі" писали, що Міноборони кепкує з росіян, які втратили чверть мільйона своїх солдатів у війні. У міністерстві опублікували мем з гри "Хто хоче стати мільйонером".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини