Головна Новини Суспільство події Комбайнер повністю знеструмив Львівську область під час жнив
commentss НОВИНИ Всі новини

Комбайнер повністю знеструмив Львівську область під час жнив

В "Укренерго" пояснили причину раптового знеструмлення Львівської області 14 серпня

15 серпня 2023, 17:07
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Причиною повного знеструмлення Львова та Львівської області 14 серпня стали порушення правил безпеки комбайнера, який працював поблизу ліній електропередач. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Zaxid.net.

Комбайнер повністю знеструмив Львівську область під час жнив

Комбайнер повністю знеструмив Львівську область. Фото з відкритих джерел

14 серпня близько 16 години дня у Львові та області раптово зникла електроенергія майже на 10 хвилин. У "Львівообленерго" повідомили, що це пов'язано із вимкненням в мережах "Укренерго". 15 серпня "Укренерго" пояснило ситуацію з вимкненням електроенергії в області.

"14 серпня, зафіксовано технічне ускладнення в роботі лінії 330 кВ у Львівській області. Причина ускладнення – порушення правил безпеки водієм сільгосптехніки, який працював біля лінії", – йдеться у звіті "Укренерго".

Видання Zaxid.net дізналось деталі ситуацію в "Укренерго", де виявилось, що причиною знеструмлення став водій комбайна, який під час жнив пошкодив високовольтну лінію у полі.

У звіті "Укренерго" також вказали, що після нічної ракетної атаки росіян досі існують пошкодження в електромережі. Робітники установи намагаються відновити живлення до споживачів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Зеленського назвали причину нічних ракетних обстрілів Росії, які атакували Львівську, Волинську, Дніпропетровську та інші області України. Радник керівника ОП вказує, що такі дії з боку Росії "виключно заради вбивств і психологічного тиску" на українське населення.

Також "Коментарі" писали, що фабрика найбільшого у світі виробника підшипників SKF була атакована російськими ракетами. Це сталось під час нічної ракетної атаки Росії по Луцьку, де розміщувалось іноземне підприємство. В наслідок ракетного удару загинуло троє працівників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини