Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія атакувала шведський завод в Україні: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія атакувала шведський завод в Україні: є загиблі

Фабрика найбільшого у світі виробника підшипників SKF була атакована російськими ракетами.

15 серпня 2023, 16:19 comments3324
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Після нічних ракетних ударів Росії по Україні 15 серпня було вбито трьох працівників шведського заводу із виробництва підшипників SKF у Луцьку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформаційну агенцію Reuters.

Росія атакувала шведський завод в Україні: є загиблі

Шведський завод SKF у Луцьку. Фото з відкритих джерел

Речник компанії SKF Карл Б'єрнстам розповів, що в ніч на 15 серпня у Луцьку було завдано ракетного удару по фабриці SKF, де загинуло троє співробітників.

"Минулої ночі стався напад на місто Луцьк в Україні, і наша фабрика постраждала під час цієї атаки. "Ми з дуже глибоким сумом підтверджуємо, що троє наших колег були вбиті", — сказав Карл Б’єрнстам.

Речник SKF розповів, що компанія буде розглядати збитки, які були завдані заводу, однак головна увага буде зосереджена на працівниках фабрики та створенні безпечних для них умов. Згідно зі звітами SKF за 2022 рік, найбільший у світі виробник підшипників має в Україні близько понад 1000 найманих працівників, більшість яких працює у Луцьку. Загалом на завод у Волинській області припадає 0,5% загального виробництва SKF.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Зеленського відреагували на нічні ракетні обстріли по Луцьку, Дніпру, Львову та назвали їх причину. Радник голови ОП Михайло Подоляк вважає, що це робиться заради вбивства і психологічно тиску на українців.

Також "Коментарі" писали, що українське підпілля з'ясувало плани російської провокації, які пов'язані з атомною станцією. Керівництво Кремля хоче вчинити провокацію на власній атомній станції в Курську і звинуватити в цьому Україну. Мета таких  дій відвернути увагу від АЕС в Запорізькій області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини