Головна Новини Суспільство Приколи Міноборони України глузує з Росії: хоче стати мільйонером
commentss НОВИНИ Всі новини

Міноборони України глузує з Росії: хоче стати мільйонером

Україна кепкує з росіян, які втратили чверть мільйона своїх солдатів у війні.

7 серпня 2023, 16:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністерство оборони України на своїй сторінці у Twitter опублікувало зображення з популярної  гри "Хто хоче стати мільйонером". Таким чином Міноборони глузує з Росії, яка втратила на війні в Україні понад 250 тис. своїх солдатів.

Міноборони України глузує з Росії: хоче стати мільйонером

Логотип шоу "Хто хоче стати мільйонером". Фото з відкритих джерел

На опублікованому зображені вказано, що Росія хоче стати мільйонером, а нижче вказано число у 250 тис. ліквідованих російських військових. Згідно з грою наступними пунктами будуть 500 тис. і виграш – 1 млн.

Також на зображенні закреслена одна з чотирьох підказок, а саме допомога зали. Ймовірно таким чином натякаючи, що Росія вже використала одну підказку та провела часткову мобілізацію восени минулого року. Переглянути кепкування Міноборони України у соцмережах можна нижче:

Більшість користувачів схвально відгукнулись на глузування Міноборони України над Росією, яка веде загарбницьку війну та посилає своїх громадян вмирати на українській території. 

"Окрім великих досягнень у війні та захисту України, ви точно виграєте глобальну війну мемів/медіа. Продовжуйте боротьбу як на землі, так і в Інтернеті", — коментує один з користувачів, а інший додає, що це "шедевр тролінгу".

Нагадаємо, що 7 серпня Генштаб України опублікував втрати армії РФ від початку повномасштабного вторгнення, де вказано на ліквідацію понад 250 тис. російських військових в Україні. Серед втрат також зазначено понад 4 тис. танків, майже 5 тис. артилерійських систем, понад 8 тис. бронемашин та близько 4 тис. безпілотників. Серед інших втрат присутні літаки, гелікоптери, кораблі та інша військова техніка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Міноборони звернулось до туристів у Криму з попередженням.

Також "Коментарі" писали про масштабну атаку на столицю Росії, яку готує Україна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини