Головна Новини Суспільство події На Банковій повідомляють, що захисники Маріуполя вибили окупантів із Азовсталі
commentss НОВИНИ Всі новини

На Банковій повідомляють, що захисники Маріуполя вибили окупантів із Азовсталі

Тяжкі бої йдуть і далі, але загарбників на території заводу вже немає

5 травня 2022, 16:32 comments2116
Поділіться публікацією:

Українським захисникам, котрі тримають оборону на маріупольському заводі "Азовсталь", вдалося відбити штурм окупантів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

На Банковій повідомляють, що захисники Маріуполя вибили окупантів із Азовсталі

Азовсталь. Фото: t.me/polkazov

Радник голови ОП уточнив, що це не означає, що бої припинилися. Запеклі бої продовжуються, і противник намагається всіма можливими способами знову проникнути на територію заводу. Але сьогодні українські бійці вибили ворога з території промзони, незважаючи на те, що сили окупантів у рази перевищують сили українських військових.

Олексій Арестович зазначив, що вчора російські воски справді під час штурму прорвалися на територію "Азовсталі". Йшли затяжні бої. Зрештою росіяни відступили. Наразі збирається інформація, щоб розуміти, як ситуація розвивається зараз.

Зазначимо, перш ніж розпочати штурм промзони "Азовсталі" російські військові влаштували масоване бомбування підприємства. На "Азовсталь" було скинуто авіабомби, також завдавали ракетних ударів. У результаті в "Азові" повідомили, що після обстрілу загинули дві цивільні жінки. Адже досі громадянських так і не вдалося евакуювати з бомбосховищ промзони "Азовсталі".

Читайте також на порталі "Коментарі" — секретар РНБО Олексій Данилов звернувся до українців із проханням не тішити себе марними надіями, що у травні війна може закінчитись. Насправді, виходячи з тієї ситуації, яка є на фронті, війна продовжуватиметься. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню підтвердили слова Данілова, зазначивши, що прогнози після закінчення війни робити зараз неможливо, але про швидкий світ тепер говорити точно не доводиться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини