Головна Новини Суспільство події МВС РФ оголосило у розшук Олексія Арестовича: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

МВС РФ оголосило у розшук Олексія Арестовича: що відомо

Колишнього радника Офісу президента оголошено у розшук на території Росії.

3 жовтня 2023, 14:58
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністерство внутрішніх справ Росії оголосило у розшук колишнього радника Офісу президента та популярного військового оглядача Олексія Арестовича. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

МВС РФ оголосило у розшук Олексія Арестовича: що відомо

Військовий оглядач Олексій Арестович. Фото з відкритих джерел

У травні російська установа Росфінмоніторинг внесла Олексія Арестовича до списку "терористів та екстермістів". Однак за якою статтею оголошено розшук для російських правоохоронців не повідомляється.

"Колишнього радника офісу президента України Олексія Арестовича… оголошено в розшук за кримінальною статтею", — пишуть російські пропагандисти.

ЗМІ РФ вказують, що Арестович потрапив до бази МВС РФ, де описані деякі характеристики, зокрема національність, дата народження, місце народження та інші. У графі про особисті прикмети не вказано деталей.

МВС РФ оголосило у розшук Олексія Арестовича: що відомо - фото 2

Цікаво, що крім оголошення у розшук Арестовича у Росії, в Україні нардепка Інна Совсун написала заяву на Арестовича через сексистські вислови. За словами народної депутатки Арестович під час своїх семінарів закликав душити жінок.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що нардеп Олег Дунда закликав правоохоронні органи арештувати Арестовича. За його словами колишній радник ОП наговорив на не одну кримінальну справу на Форумі вільної Росії. Дунда вказує, що Арестович під час виступу говорив про "величність Російської імперії та російського народу". 

Також "Коментарі" писали про українського блогера, який подав заяву до СБУ на Олексія Арестовича за виправдання російської агресії. Згідно зі словами блогера такі дії Арестовича караються в'язницею до трьох років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини