Головна Новини Суспільство події Можливий мокрий сніг: у які області України прийде похолодання
commentss НОВИНИ Всі новини

Можливий мокрий сніг: у які області України прийде похолодання

Український синоптик Наталка Діденко розповіла, що в Україну прийде похолодання: яким областям не пощастить

24 березня 2022, 01:25 comments1566
Поділіться публікацією:

У четвер, 24 березня, у кількох регіонах України може похолодати, проте через кілька днів тепло знову повернеться. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила український синоптик Наталка Діденко.

Можливий мокрий сніг: у які області України прийде похолодання

Погода в Україні 24 березня (фото з відкритих джерел)

За її словами, 24-25 березня жителям північних та центральних областей України варто підготуватися до похолодання, можливі опади, навіть мокрий сніг. Але вже до суботи погода нормалізується, і в країну знову повернеться потепління. У неділю синоптик прогнозує низьку температуру повітря — +2... +8 градусів. А з 28 березня погода знову порадує сонцем та теплом.

У столиці України, згідно з прогнозом Gismeteo, 24 березня, вдень стовпчики термометра піднімуться до +8...+9 градусів, але ближче до вечора погода стане похмурою, а вночі буде дощ, який триватиме до ранку 25 березня.

Нагадаємо, що Україна поступово переходить у новий, не властивий їй клімат, у зв'язку з чим українці мають готуватися до вагомих змін уже цього року. Це виражатиметься у великій кількості опадів, аномальних температурах, що може призводити до негативних наслідків.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що міністр екології України Роман Абрамовський заявив, що кліматичний фонд, який зараз перебуває на етапі розробки, може розпочати функціонування на початку 2023 року.

Читайте також, що кліматичні зміни відбуваються у масштабах усього світу, і наша країна тут не є винятком. Вони можуть за якихось 40 років перетворити Україну на Сахару. Керівник Національного антарктичного наукового центру (НАНЦ) Євгеній Дикий переконаний, що кліматичний процес на нашій планеті змінюється постійно. В останні роки він дуже прискорився, чого раніше не спостерігалося.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини