Головна Новини Суспільство події МОЗ розширить перелік професій, працівникам яких доведеться вакцинуватися
commentss НОВИНИ Всі новини

МОЗ розширить перелік професій, працівникам яких доведеться вакцинуватися

Обов'язкова вакцинація торкнеться працівників органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств, комунальних установ

15 жовтня 2021, 12:10
Поділіться публікацією:

У МОЗ планують істотно збільшити перелік професій, працівники яких повинні в обов'язковому порядку вакцинуватися від COVID-19. Як інформує видання "Коментарі", про це розповів у бесіді з "Радіо Свобода" голова МОЗ Віктор Ляшко.

МОЗ розширить перелік професій, працівникам яких доведеться вакцинуватися

Вакцинація. Фото з відкритих джерел

Міністр розповів, раніше уряд визначив низку професій, працівники яких були зобов'язані вакцинуватися проти коронавірусу. У цьому переліку — педагоги, працівники держустанов, працівники підприємств критично важливих сфер для економіки нашої країни. Також без подвійної дози вакцини не допускаються на роботу листоноші і працівники соціальної сфери.

Віктор Ляшко зазначив, на наступному етапі уряд має намір дати рекомендації про обов'язкову вакцинацію на місцях працівників комунальних підприємств.

За словами Віктора Ляшка, потрібно до 10 днів, щоб узгодити всі моменти, і можна буде запускати чергову хвилю вакцинації на місцях. Після того, як документ про обов'язкову вакцинацію буде зареєстрований у Мін'юсті, буде підготовлене відповідне розпорядження для регіонів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — побоювання батьків виявилися небезпідставними. У МОЗ попередили, що остаточного рішення ще немає, але потрібно готуватися до того, що осінні канікули затягнуться на 3-4 тижні. Причина такого рішення уряду криється в стрибку захворюваності на коронавірус.

Раніше видання "Коментарі" писало — Ігор Кузін назвав області, які вже на порозі "червоної" карантинної зони. Першою в цьому рейтингу опинилася Херсонська область.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини