Головна Новини Суспільство події Моя мати українка: стало відомо, про розмову Шойгу та Уоллеса за два тижні до вторгнення
commentss НОВИНИ Всі новини

Моя мати українка: стало відомо, про розмову Шойгу та Уоллеса за два тижні до вторгнення

Шойгу, у відповідь на попередження Уоллеса щодо санкцій, заявив, що "росіяни можуть страждати, як ніхто інший"

17 серпня 2022, 16:42 comments1441
Поділіться публікацією:

11 лютого, майже за два тижні до повномасштабної війни РФ проти України, міністр оборони Великобританії Бен Уоллес провів переговори з головою Міноборони Росії Сергієм Шойгом щодо можливих побічних наслідків такого сценарію. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє "The Washington Post" і ділиться деталями раніше не опублікованої розмови.

Моя мати українка: стало відомо, про розмову Шойгу та Уоллеса за два тижні до вторгнення

Шойгу та Уоллес. Фото: з відкритих джерел

Видання зазначає, що мета візиту Бена Уоллеса ще раз запитати Шойгу, чи є ще можливість провести переговори щодо вимоги Кремля про нерозширення НАТО. Міністр оборони Росії ніяк не відреагував на питання, що уточнює.

Тоді британський глава Міноборони попередив свого колегу, що Росія зіткнеться з величезним опором, якщо наважиться вторгнутися в Україну, на що Сергій Шойгу відповів, що "РФ і Україна – це одна країна", а "його мати — українка". Втім, запевнив, що Кремль не зацікавлений у розв'язанні війни.                                                          

Також Шойгу відкинув усі попередження, що Захід зважиться на безпрецедентні санкції щодо РФ. Міністр оборони Росії заявив, що російський народ готовий до будь-яких санкцій, тому що через витривалість росіянам немає травних. При цьому Сергій Шойгу додав, що Москва вже не може далі миритися із прозахідним вектором України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — заморожування війни неможливе, але є ще варіант: міністр оборони України Олексій Рєзніков розповів про можливість перемир'я.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло – у ЗСУ показали, що залишилося від бази окупантів у Новій Каховці Херсонської області (ФОТО).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини