Головна Новини Суспільство події Морози і снігопад: прогноз погоди на сьогодні для всіх областей (карта)
commentss НОВИНИ Всі новини

Морози і снігопад: прогноз погоди на сьогодні для всіх областей (карта)

15 січня сніг очікується в усіх, крім Одеської, Миколаївської, Херсонської та Запорізької областей

15 січня 2021, 08:27
Поділіться публікацією:

Згідно з даними Українського гідрометцентру, практично на всій території України від 15 січня буде сніжно. Температура повітря в західних, а також в деяких центральних регіонах опуститься до позначки 11 нижче нуля.

Морози і снігопад: прогноз погоди на сьогодні для всіх областей (карта)

Погода в Україні 15 січня - фото з відкритих джерел

15 січня сніг очікується в усіх, крім Одеської, Миколаївської, Херсонської та Запорізької областей. Там синоптики спрогнозували похмурість і відсутність опадів.

На заході температура повітря вдень очікується від 11 до 4 зі знаком мінус, а вночі вона буде коливатися в межах від -11 до -7.

У центральних і північних регіонах України також очікуються морози від 11 до 5 нижче нуля, а вдень від -11 до -2 градусів.

Стовпчики термометрів у східних і південних областях вдень покажуть -6 4 градуси, а вночі відмітка опуститься до -8.

Морози і снігопад: прогноз погоди на сьогодні для всіх областей (карта) - фото 2

Згідно з прогнозом, в столиці та Київській області також очікується сніг. Температура повітря коливатиметься від -11 до -8, а вночі від -13 до -8.

Нагадаємо, що синоптик Наталка Діденко спрогнозувала кардинальну зміну погоди в Україні. За її словами, в більшості регіонів очікується мокрий сніг, температура почне падати. Також можливі дощі, сильний штормовий вітер і ожеледь. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальних мережах.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Українському гідрометцентрі спрогнозували погоду на весь січень 2021 року. Згідно з прогнозом, розміщеному на офіційному сайті Укргідрометцентру, в січні наступного року середня місячна температура в країні очікується в межах 0-4 градусів морозу, в південній частині України місцями 1-3 градусів тепла. Це на 2-2,5 градуса вище середніх показників протягом декількох років.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

sexx

15 січня 2021, 11:02

хочeшь тpаxнyть краcивую дeвкy?! Oдинoкие и Замyжниe oчень xoтят ceкca, здесь дают в пoпy и бeрyт в pот, без дeнeг и обязательств, все aнoнимнo и беcплaтнo, можешь убeдиться cам ----- http://srt.vg/club


Новини