Головна Новини Суспільство події Митрополит Павло вийшов із СІЗО: хто вніс 33 мільйони застави
commentss НОВИНИ Всі новини

Митрополит Павло вийшов із СІЗО: хто вніс 33 мільйони застави

Усього за можливість вийти із СІЗО екс-намісник Лаври сплатив понад 33 мільйони гривень

8 серпня 2023, 08:00
Поділіться публікацією:

Як повідомляє портал "Коментарі", за митрополита Павла (Петра Лебедя), якого підозрюють у підтримці російської агресії проти України, внесли заставу 33 мільйони гривень. Він вийшов із СІЗО. Як виявилось, цю "непідйомну на перший погляд суму" вдалося зібрати так швидко завдяки пожертвуванням віруючих УПЦ МП. Про це повідомив адвокат Петра Лебедя Микита Чекман.

Митрополит Павло вийшов із СІЗО: хто вніс 33 мільйони застави

Митрополит УПЦ Московського патріархату Павло Лебідь. Фото: із відкритих джерел

Адвокат записав разом із Лебедем відео з автомобіля та повідомив, що гроші на заставу дали понад 1000 осіб.

Микита Чекман повідомив, що митрополит ще довго перебував би за ґратами, якби не прості парафіяни, які вирішили об'єднатися та зібрати необхідну суму. Люди довели, що немає нічого неможливого.

У мережі також з'явилося відео від самого митрополита, в якому він подякував усім "братам і сестрам" за "молитви і любов".

Читайте також на порталі "Коментарі" — намісник Києво-Печерської лаври, митрополит Вишгородський та Чорнобильський (Українська православна церква Московського патріархату) Павло Лебідь (відомий як "Паша Мерседес") було відправлено під домашній арешт на 60 днів із зобов'язанням носити електронний. Відповідне рішення було ухвалено увечері 1 квітня Шевченківським судом Києва. Раніше СБУ повідомила раніше митрополита Павла про підозру у розпалюванні релігійної ворожнечі, а також виправдання або заперечення збройної агресії РФ проти України. Як оцінюєте те, що відбувається навколо митрополита Павла та УПЦ МП загалом? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – митрополит Павло шокував новою заявою – Росія все ще не агресор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини