Головна Новини Суспільство події "Ми не благодійний фонд" - Укрпошта погрожує припинити доставку пенсій
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ми не благодійний фонд" - Укрпошта погрожує припинити доставку пенсій

Проблема в тому, що уряд не оплачує послугу доставки

23 грудня 2020, 22:06
Поділіться публікацією:

"Ми не благодійний фонд" — Укрпошта відмовляється приносити допомоги на будинок. Глава державної установи Ігор Смілянський попереджає про можливе припинення доставлення соціальних виплат для 3,6 млн осіб вже буквально з першого дня наступного року. Аргументує чиновник це тим, що уряд не оплачує цю послугу, що надається Укрпоштою. Крім того, Смілянський попереджає, що якщо Кабмін на законодавчому рівні не встановить вищевказану оплату за працю працівників відомства, співпраця державної служби доставляння як мінімум з двома банківськими установами в частині залучення 100 млн євро на реалізацію проектів Укрпошти буде скасована у зв'язку зі збитковістю поштового оператора.

"Ми не благодійний фонд" - Укрпошта погрожує припинити доставку пенсій

”Ми не благодійний фонд” - Укрпошта погрожує припинити доставку пенсій - фото 2

Раніше "Коментарі" писали про те, уряд встановив вартість проїзду по платних дорогах. Хоча влітку йшлося про те, що таких комерційних магістралей в нашій країні не буде. Проїзд побудований на договірних умовах і тому ціна буде варіюватися від 80 копійок до 4,6 гривень в залежності від виду транспорту. Так, відомо, що байки з причепом (коляскою) і без нього, легковий автотранспорт буде подорожувати по такій автомагістралі за ціною 0,023 євро.

Крім того, порталу стало відомо про те, що МОЗ ініціювало посилення відповідальності за напад на медпрацівників. Передбачається, що бригади екстреної медичної допомоги в Україні почнуть супроводжувати представники поліції. Про це заявив глава МОЗ Максим Степанов. За його словами, після корективи законодавства України у сфері медичного обслуговування, а також узгоджень з експертами, до Ради для розгляду вже внесли відповідний законопроект.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини