Головна Новини Суспільство події Мешканців Миколаєва закликають зробити запас їжі та води: у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Мешканців Миколаєва закликають зробити запас їжі та води: у чому причина

Мер Миколаєва Олександр Сенкевич закликав зробити запас їжі та води на випадок теракту на ЗАЕС

28 червня 2023, 16:00 comments1804
Поділіться публікацією:

Мешканців Миколаєва закликають зробити запас їжі та води на випадок, якщо російські війська влаштують теракт на Запорізькій АЕС. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на мера Миколаєва Олександра Сенкевича в інтерв'ю місцевому виданню "ПН".

Мешканців Миколаєва закликають зробити запас їжі та води: у чому причина

Запорізька АЕС. Фото: із відкритих джерел

Мер заявив, що питання евакуації населення у разі теракту на ЗАЕС вирішується на рівні держави. За його словами, напрям евакуації залежатиме від троянди вітрів.

Синкевич підкреслив, що міська влада Миколаєва займатиметься вивозом населення до глобального пункту евакуації. У разі катастрофи усі дії оголосять централізовано.

При цьому Сенкевич закликав городян подбати про те, щоб мати запас їжі та води щонайменше на п'ять днів.

"Але вже сьогодні можна сказати городянам, що вони мають мати п'ятиденний набір харчування та води про всяк випадок. Це вже можна готувати, щоб він завжди був", — заявив мер.

Читайте також на порталі "Коментарі" — керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов вважає, що Росія, незважаючи на періодичні погрози, не наважиться завдати по нашій країні ядерного удару. Тим часом президент США Джо Байден не виключає такої можливості. У свою чергу президент України Володимир Зеленський заявив, що росіяни, ймовірно, готуються вчинити теракт на Запорізькій АЕС. Про що говорять ядерні ігри Росії – і до чого вони можуть призвести? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Україні розгорнуто штаби на випадок теракту на Запорізькій АЕС: що відбувається.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини