Головна Новини Суспільство події Мешканці Каховського геріатричного пансіонату, що в окупації, потребують допомоги
commentss НОВИНИ Всі новини

Мешканці Каховського геріатричного пансіонату, що в окупації, потребують допомоги

У мешканців Каховського геріатричного пансіонату закінчуються ліки. Люди просять про допомогу

1 серпня 2022, 10:47
Поділіться публікацією:

У мешканців Каховського геріатричного пансіонату практично закінчилися ліки. При цьому, незважаючи на окупацію, купити ліки в Каховці все ж можна, хоча ціни підняли до небес. Тому підопічні пансіонату знов звертаються по допомогу до всіх небайдужих. Як інформує видання "Коментарі", про це у себе в Facebook написав український політолог Олексій Голобуцький.

Мешканці Каховського геріатричного пансіонату, що в окупації, потребують допомоги

Каховський геріатричний пансіонат. Фото: Facebook Олексій Голобуцький

"Друзі, вже й серпень надворі, ЗСУ вперто просуваються, помалу повертаючи нашу Херсонщину. Але Каховка поки ще під контролем окупантів – отже, мешканці Каховського геріатричного пансіонату все ще потребують допомоги. Як я писав в останньому звіті, в людей з пансіонату геть закінчились ліки. Вони для цих людей критичні: ви самі бачили, що здорових мешканців пансіонату немає. Купити ліки в Каховці все ж можна, навіть попри окупацію, хоча ціни підняли до небес. Тому наші підопічні знов звертаються по допомогу", – написав Олексій Голобуцький.

Активіст звертається до всіх, хто має можливість бодай трішки кинути на ліки для мешканців Каховського геріатричного пансіонату.

Тим, хто готовий підтримати співвітчизників в окупації потрібно перерахувати кошти на цю картку: 5221191101268059 Приват; 4441114402738197 Монобанк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські окупанти не припиняють спроб взяти штурмом одне з ключових міст Донбасу – Бахмут, але поки що бажаного результату росіянам досягти не вдається. Відтак, Росія вимушена коригувати свій план щодо Донбасу.

Також видання "Коментарі" повідомляло — експерт розповів, що вирішиться у серпні – коли Україна буде готова до переговорів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини