Головна Новини Суспільство події Медведчук заговорив про "геноцид Донбасу" і налякав світ ядерним апокаліпсисом
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук заговорив про "геноцид Донбасу" і налякав світ ядерним апокаліпсисом

Одіозний політик висловив думку, що саме Україна разом із союзниками створила "всі умови", щоб залучити "бідну" Росію до так званого збройного конфлікту

17 квітня 2023, 11:22
Поділіться публікацією:

Звинувачений у держзраді Віктор Медведчук написав статтю, в якій використав найпоширеніші тези російської пропаганди про нібито "нацизм" в Україні, також заговорив про "геноцид Донбасу" і "нав'язаний Заходом" так званий ядерний апокаліпсис. Крім того, Віктор Медведчук публічно вимагав трибуналу над президентом України Володимиром Зеленським. Як передає портал "Коментарі", свої думки лідер забороненої в Україні "ОПЗЖ" виклав у статті для росЗМІ.

Медведчук заговорив про "геноцид Донбасу" і налякав світ ядерним апокаліпсисом

Віктор Медведчук. Фото: з відкритих джерел

Медведчук заговорив пропагандистськими тезами про розв'язаний проти мешканців Донеччини та Луганщини "геноцид" з боку нібито української влади. Її дії він надумав порівнювати зі злочином "гітлерівців проти єврейського населення Рейху".

"Після приходу до влади Зеленського режим перестав приховувати свою нацистську сутність та почав відтворювати дії Гітлера", — написав Медведчук.

Одіозний політик пише, що саме Україна разом із союзниками створила "всі умови", щоб залучити "бідну" Росію до так званого збройного конфлікту. За його словами, суд над українським президентом допоможе подолати це та "врятувати світ від ядерної війни".

"Такий судовий процес дозволить запобігти реінкарнації нацизму в інших країнах. Тільки спільними зусиллями, вилікувавши Україну від "коричневої чуми" нацизму, зробивши на її прикладі висновки та покаравши винних, людство зможе уникнути ядерного апокаліпсису", — написав Медведчук.

За його словами, "судовий процес" має відбуватися за прикладом Нюрнберзького міжнародного військового трибуналу. Це в майбутньому допоможе запобігти "повторенню трагедії Німеччини минулого століття".

Читайте також на порталі "Коментарі" – у РНБО відповіли – чи вже побачили у росіян наявність китайської зброї.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому експорт українського зерна до ЄС зайшов у глухий кут – як виправити ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини