Головна Новини Суспільство події Майже 200 балів: як довічно ув'язнений чоловік склав ЗНО
commentss НОВИНИ Всі новини

Майже 200 балів: як довічно ув'язнений чоловік склав ЗНО

Тепер чоловік зможе обрати ВНЗ для навчання

26 липня 2021, 10:06
Поділіться публікацією:

У Кривому Розі чоловік, який засуджений до довічного ув'язнення, успішно склав зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) 2021. Завдяки результатам на іспиті він може претендувати на отримання освіти в бажаному університеті, пише ТСН, посилаючись на "Дніпро обласне".

Майже 200 балів: як довічно ув'язнений чоловік склав ЗНО

Як довічно ув'язнений чоловік склав ЗНО - фото з відкритих джерел

"У "Криворізькій установі виконання покарань № 3" в цьому році один із засуджених зареєструвався на складання ЗНО з трьох предметів", — йдеться у повідомленні.

Майже 200 балів: як довічно ув'язнений чоловік склав ЗНО - фото 2

Зазначається, що засуджений набрав 149 балів на ЗНО з української мови та літератури, 138 балів — з математики і 196 балів — з історії України. Тепер чоловік зможе обрати ВНЗ для навчання.

Майже 200 балів: як довічно ув'язнений чоловік склав ЗНО - фото 3

Також відомо, що засуджений чоловік у цьому році закінчив Криворізьку ЗОШ №42. Він висловив подяку викладачам за якісну освіту і можливість обрати професію.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в Україні завершилася основна сесія зовнішнього незалежного тестування. Як стало відомо, з усіх учнів максимальні бали з різних предметів отримали близько 574 осіб. Найбільше максимальних оцінок заробили учні, які складали іспит з англійської мови, а ось найменше, як не дивно, — з української мови та літератури.

Також, згідно з даними, найбільше школярів не подолали поріг з історії України — 18%, з української мови — 7,45%, з української мови та літератури — 7,96%, з біології — 2,34% і по географії — 5,38%.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати, як школярі вчитимуться з 1 вересня. Про це повідомив міністр освіти Сергій Шкарлет. За його слоавами, учні ходитимуть до школи і забудуть про дистанційне навчання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Коммент

26 липня 2021, 09:48

У него хватило времени на подготовку...


Новини