Головна Новини Суспільство події МАУ знову стане літати до Швейцарії
commentss НОВИНИ Всі новини

МАУ знову стане літати до Швейцарії

Авіарейс Київ-Женева виконуватиметься тричі на тиждень

3 грудня 2020, 09:37
Поділіться публікацією:

Попри другу хвилю пандемії коронавірусу, авіакомпанії світу поступово відновлюють пасажирські міжнародні рейси. Не залишився осторонь і український авіаперевізник — МАУ. Компанія оголосила, що відновлює польоти до Швейцарії. Новий рейс з'явиться в розкладі з 19 грудня.

МАУ знову стане літати до Швейцарії

Женева (Швейцарія)

Маршрут з Києва до Женеви вводиться на постійній основі — перельоти здійснюватимуться тричі на тиждень — по понеділках, п'ятницях і суботах.

За квиток доведеться викласти від 4 тис. 200 грн. При цьому в компанії відзначають, що кількість квитків, що потрапляють під акційну пропозиція, обмежена. Виліт з Києва о 10:45, прибуття в Женеву 12.50. З Женеви відправлення намічено на 13:50, приліт до Києва 17:40.

Нагадаємо, що носіння захисних масок є обов'язковим для всіх пасажирів старше шести років протягом всієї подорожі як в аеропорту, так і на борту літака. Забезпечення себе необхідною кількістю засобів захисту покладається на пасажира. Необхідна кількість масок під час подорожі регулюється відповідно до правил використання одноразових масок.

Як повідомляв портал "Коментарі", рейс між Києвом і Тель-Авівом скасують на весь сезон зимової навігації. А ось рейс Харків-Тель-Авів, імовірно, відновлять з 5 грудня. У компанії говорять, що скасування рейсів пов'язана з продовженням карантину, рішення про яке прийняв уряд Ізраїлю. При цьому, інші рейси між Україною та Ізраїлем залишаться без змін в період зимової навігації: Київ — Тель-Авів — Київ (8 частот в тиждень); Одеса — Тель-Авів — Одеса (2 частоти в тиждень); Дніпро — Тель-Авів — Дніпро (1 частота в тиждень); Харків — Тель-Авів — Харків — (1 частота в тиждень починаючи з 6 грудня).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини