Головна Новини Суспільство події Мати одружила свого неповнолітнього сина на 41-річній подрузі
commentss НОВИНИ Всі новини

Мати одружила свого неповнолітнього сина на 41-річній подрузі

Жінка запропонувала сину одружитись з подругою. На скандальну ситуацію відреагувала Комісія із захисту дітей.

13 серпня 2023, 16:01 comments1020
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Мешканка Індонезії Маріана нещодавно вийшла заміж за сина своєї подруги. Це не було б дивним, однак хлопцеві 16 років, а ініціатором стосунків була його мати. Жінка таким чином намагалась допомогти подрузі забути попередні невдалі стосунки.

Мати одружила свого неповнолітнього сина на 41-річній подрузі

16-річний Кевін зі своєю дружиною 41-річною Маріанною. Фото з відкритих джерел

Між 41-річною Маріаною та її новим чоловіком Кевіном різниця 25 років. Пара одружилась у кінці липня в індонезійському регіоні Самбас. Їх весілля відбулось через два місяці від початку заручин. Ініціатором стосунків стала мати 16-річного хлопця, яка давно дружить з нареченою. Жінка вирішила вмовити сина посвататися, а потім швидше одружитися, щоб допомогти подрузі, яка була у депресії після минулих стосунків.

Опубліковані весільні фотографії викликали критику в Індонезії, адже більшість користувачів вважають, що справжня причина одруження – гроші. 41-річна наречена має мережу продуктових магазинів і є однією з найбагатших людей в регіоні.

Після розголосу незвичного весілля у справу втрутилася Комісія із захисту дітей Індонезії (KPAI). Виявляється, що шлюб в країні є незаконним, якщо хоч один учасник не досягнув повноліття – 18 років, винятком може бути дозвіл опікуна неповнолітнього на шлюб. Мати 16-річного Кевіна стверджує, що вона дала згоду. Наразі KPAI проводить розслідування і поки воно триватиме зобов’язала подружжя спати в окремих ліжках. Якщо шлюб буде анульовано, парі доведеться чекати два роки, перш ніж вступити в фізичні стосунки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Чернігівщині у чоловіка відібрали мотоцикл, адже він нагадує звук іранського дрона-камікадзе шахед.

Також "Коментарі" писали популярну спортсменку, яка стала жертвою нападу 10 осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Николай

13 серпня 2023, 16:30

Слава Украине !!! Что такое ,,,деловой ,,, союз мужчины и женщины ??? Он может быть в любом возрасте и главное чтобы государство не вмешивалось В эти отношения !!! ??? В итоге, лишних людей не бывает !!!


Новини