Головна Новини Суспільство Кримінал Популярна спортсменка стала жертвою нападу 10-15 осіб
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярна спортсменка стала жертвою нападу 10-15 осіб

На австралійську спортсменку напали у машині, вибили скло та завдали удару каменем по обличчю.

7 серпня 2023, 10:17 comments1527
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Найкраща жокейка Австралії Соня Вайзман стала жертвою жорстокої банди з приблизно 10-15 чоловіків. Жахливий напад стався в місті Дарвін, неподалік будинку 31-річної спортсменки. Вайзман мала одружитися через три тижні.

Популярна спортсменка стала жертвою нападу 10-15 осіб

Австралійська жокейка Соня Вайзман. Фото з відкритих джерел

Вайзман, яка виграла 435 перегонів за свою кар’єру та посіла друге місце в  минулому сезоні NT Jockey Premiership, мала вийти заміж у кінці серпня за свого партнера. Однак жахливий випадок залишив відбиток на її психіці та здоров’ї на роки.

Австралійка сиділа в машині, коли агресивно налаштована банда вчинила напад. Соня Вайзман розповідає, що в якийсь момент скло з боку пасажира розбилось і вона помітила групу з 10-15 осіб.

"Я не знаю, чи вони спочатку знали, що я в машині, але коли я подивився в їх бік, вони почали сміятися", — розповіла спортсменка.

Злякавшись, вона спробувала втекти, але чоловіки лише розсміялися та продовжили напад. Жінка зачинила двері і спробував вставити ключі в замок запалювання. Чоловіки стояли біля дверей та намагались їх відкрити. Вайзман описує їх як "зграю койотів, які йдуть на полювання". 31-річна жінка розповідає, що чоловіки почали бити машину металевими предметами, а один з них вдарив каменем жінку по обличчю. Вайзман зламали ніс у трьох місцях, розбили губу та вибили кілька зубів.

Спортсменка кричала та сигналила в машині. В якийсь момент її почули охоронці казарми та розігнали банду чоловіків. Жінка поділилась історією та фото з жахливими наслідками удару каменем по її обличчю у соцмережах.

"Мені пощастило залишитися живою, тому що я дійсно боялася найгіршого, коли опинилася в пастці у власній машині. Це божевілля, що ти не можеш почуватися в безпеці, навіть сидячи в машині", — розповідає Соня Вайзман.

За останні 12 місяців в австралійському регіоні Дарвін спостерігається зростання злочинності. Згідно зі статистикою поліції, кількість насильницьких нападів досягла найвищого показника за 15 років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про трагічний випадок у Франції, де 71-річний пенсіонер застрелив дитину.

Також "Коментарі" писали, що популярний екстремал, який підкорює хмарочоси, випав з 68 поверху.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини