Головна Новини Суспільство Кримінал Трагічний випадок у Франції: 71-річний пенсіонер застрелив дитину
commentss НОВИНИ Всі новини

Трагічний випадок у Франції: 71-річний пенсіонер застрелив дитину

11-річна дівчинка британська дівчинка була вбита своїм сусідом з вогнепальної зброї.

12 червня 2023, 18:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

11-річна дівчинка Солейн Торнтон з Великої Британії була застрелена сусідом біля свого будинку в Сен-Ербо на північному заході Франції. Батько та мати дівчинки отримали важкі поранення. Інша донька британської пари, восьмирічна дівчинка, перебуває в шоковому стані, але не постраждала в результаті нападу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання BBC.

Трагічний випадок у Франції: 71-річний пенсіонер застрелив дитину

Поліція Франції. Фото з відкритих джерел

Трагічний випадок стався 10 червня, британська сім’я проводила пікнік на задньому подвір’ї свого будинку у невеликому французькому містечку Сен-Ербо. В якийсь момент їх сусід почав стрілянину. Восьмирічна донька побігла сповістити громадськість про стрілянину в якій постраждали її батьки та була вбита 11-річна сестра. "Моя сестра мертва, моя сестра мертва", згадує місцевий мешканець, який почув крики дитини.

"Попередні дані свідчать про те, що сусід жертв, 71-річний нідерландський пенсіонер, раптово з'явився з вогнепальною зброєю і зробив кілька пострілів у жертв, перш ніж піти до свого будинку разом зі своєю дружиною", — йдеться в заяві прокуратури.

Чоловік здався силовикам після того, як поліцейський переговірник переконав його покинути територію будинку. Прокуратура стверджує, що мотив злочину до кінця незрозумілий. Однак місцеві мешканці вказують на давню суперечку між сусідами щодо земельної ділянки поблизу обох будинків. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що про трагедію в Італії. Батько залишив 14-місячну дитину в замкненій машині. 

Також "Коментарі" писали, що поблизу Москви російські підлітки закрили 11-річну дитину в сараї та забили двері цвяхами. Невдовзі дерев'яна споруда згоріла з дитиною всередині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини