Головна Новини Суспільство події Трагедія в Італії: батько залишив дитину в замкненій машині
commentss НОВИНИ Всі новини

Трагедія в Італії: батько залишив дитину в замкненій машині

14-місячна дитина загинула в італійському містечку Чеккіньола. Батько забув про неї і залишив її на цілий день у замкненій машині.

8 червня 2023, 19:05 comments3552
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Батько однорічної дитини мав завести її  до ясел, однак забув у машині. Згодом виявилось, що дитина загинула. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на італійське видання RAI News.

Трагедія в Італії: батько залишив дитину в замкненій машині

Батько залишив дитину в замкненій машині. Фото з відкритих джерел

Трагедія сталася в римському військовому містечку Чеккіньола, де розташований університет НАТО і житлові масиви для сімей військових. Італійські ЗМІ повідомляють, що чоловік мав відвезти 14-місячну дівчинку до ясел вранці, а мати забрала б її вдень. Коли жінка приїхала за дитиною, то виявилось, що її не було у дитячій установі.

Коли жінка вийшла з дитячих ясел, то помітила автомобіль чоловіка. Підійшла до неї та побачила дитину в автокріслі в середині машини. Крики жінки привернули увагу перехожих, один з них вибив скло. На момент приїзду швидкої реанімація не врятувала немовля. Дитина вже була мертва. Розпочато розслідування обставин цієї трагедії. Все вказує на те, що батько вийшов з машини та забув про дитину.

"Я був абсолютно переконаний, що залишив її в яслах, я не знаю, що сталося", — говорить батько дитини.

З 1998 року в Італії сталось щонайменше 10 смертельних випадків, коли батьки забували свою дитину в машині. Психологи пояснюють такі випадки втрати тимчасової пам’яті батьків перевтомою, стресом та недосипанням.

З 2019 року в Італії діє закон, який вимагає встановити спеціальні дитячі крісла в автомобілі для запобігання забудькуватості в автомобілі. Вони оснащені сигналізацією, яка нагадує про те, що дитина знаходиться в машині.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в італійському регіоні Емілія-Романья вирує найбільша за останні 100 років повінь.

Також "Коментарі" писали про режим у Північній Кореї, який засудив дворічну дитину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини