Головна Новини Суспільство події В Росії підлітки закрили дитину в сараї: він згорів живцем
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії підлітки закрили дитину в сараї: він згорів живцем

Поблизу Москви російські підлітки закрили 11-річну дитину в сараї та забили двері цвяхами.

22 травня 2023, 12:34 comments1016
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У Підмосков'ї живцем згорів 11-річний хлопчик. До його смерті причетні підлітки, закрили дитину в сараї. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

В Росії підлітки закрили дитину в сараї: він згорів живцем

В Росії підлітки закрили дитину в сараї та забили двері цвяхами

Поблизу Москви у селищі Дубовая Роща відкрили кримінальну справу після смерті 11-річного хлопчика. Його тіло знайшли на місці спаленого дерев'яного сараю.

Попередньо відомо, що місцеві підлітки після сварки з хлопцем замкнули його в дерев'яній будівлі, а двері сараю забили цвяхами. Після того, як сарай загорівся, 11-річний хлопець не зміг вибратись з палаючої будівлі та згорів.

Наразі не встановлена остаточна причина займання сараю. Діти стверджують, що сарай загорівся з середини. Окрім того, за свідченнями підлітків, коли вони побачили пожежу, то почали звати на допомогу та намагались відкрити двері, однак вже було пізно.

Поліція знайшла та опитала очевидців, а також підлітків, які брали участь в ув'язненні загиблого в дерев'яній будівлі. У дітей вилучили мобільні пристрої. Російських ЗМІ повідомляють, що на місці трагедії збираються місцеві жителі, які кладуть квіти та іграшки під згорілий сарай і запалюють свічки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 14-річний підліток влаштував масову стрілянину у сербській школі. Поліція повідомила про кількох постраждалих та вказала на загибель дев'ятьох осіб, серед яких вісім учнів та один працівник школи.

Також "Коментарі" писали про те, що син зберігав тіло 100-річного батька півтора року в морозильній камері. Чоловік пояснив своє рішення не хоронити батька тим, що хоче й надалі зберігати з ним зв'язок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини