Головна Новини Суспільство події 14-річний підліток влаштував масову стрілянину у сербській школі: є постраждалі та загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

14-річний підліток влаштував масову стрілянину у сербській школі: є постраждалі та загиблі

14-річний підліток відкрив вогонь по учнях у сербській школі з пістолета свого батька.

3 травня 2023, 13:44
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Сербська поліція повідомила, що вранці 3 травня озброєний підліток увійшов до початкової школи в Белграді та почав стріляти. Правоохоронцям вдалося його затримати. В результаті стрілянини загинули вісім дітей і один охоронець. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на сербський ресурс Tanjug.

14-річний підліток влаштував масову стрілянину у сербській школі: є постраждалі та загиблі

Поліція на місці інциденту. Фото з відкритих джерел

В школі в центрі Белграда 14-річний підліток відкрив стрілянину по учнях і персоналу початкової школи. В результаті стрілянини госпіталізували вчителя та шестеро дітей. Однак поліція також повідомила про загибель дев'ятьох людей, черед яких вісім учнів та одного охоронця школи.

Сербська поліція повідомила, що змогла арештувати 14-річного підлітка, який відкрив вогонь у школі. Ним виявився Владислав Рібнікар. Правоохоронні органи встановили, що хлопець використав під час стрілянини пістолет, який належав його батьку.

"На місце події було направлено всі наявні наряди патрульної поліції, які негайно виїхали на територію школи та затримали неповнолітнього семикласника, який підозрюється у скоєнні кількох пострілів з пістолета свого батька в учнів та охоронця школи. Постраждалим надається медична допомога, поліцейські встановлюють факти та обставини, що призвели до цього інциденту", – йдеться в заяві сербської поліції.

Поліція перекрила вулиці навколо місця події, сербські ЗМІ повідомляють, що журналістам не дають підійти до школи та жертв стрілянини.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про стрілянину в американському банку, де серед жертв виявились поліцейські.

Також "Коментарі" писали, що в Ірані застрелили аятолу Аббаса-Алі Сулеймані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини