Головна Новини Суспільство події Масштабний обмін: з полону звільнено захисників з Азовсталі та інших підрозділів
commentss НОВИНИ Всі новини

Масштабний обмін: з полону звільнено захисників з Азовсталі та інших підрозділів

З полону звільнено тяжко поранених захисників з Азовсталі та інших підрозділів

29 червня 2022, 17:43
Поділіться публікацією:








29 червня вдалося звільнити з полону військових, які захищали Маріуполь та Азовсталь й звідти потрапили в полон росіян. Наразі йдеться про 95 захисників. Про це пишуть на сторінці Головного управління розвідки.

Масштабний обмін: з полону звільнено захисників з Азовсталі та інших підрозділів

Ілюстративне фото з фейсбук

Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими прозвітував про масштабний обмін полоненими та визволення з полону  144 захисників України.

Серед них: 95 військових з "Азовсталі" та 43 військовослужбовці полку "Азов". Серед тих, хто повернувся з полону: 59 бійців Національної гвардії; 30 моряків ВМС; 28 військових Збройних сил України; 17 прикордонників; 9 військових Територіальної оборони; один працівник Національної поліції України. Це 23 офіцери та 69 військовослужбовців сержантського та старшинського складу віком від 19 до 65 років.

Більшість звільнених українців мають важкі ушкодження: вогнепальні та осколкові поранення, вибухові травми, опіки, переломи, ампутації кінцівок. Всі вони отримують належну невідкладну медичну та психологічну допомогу.

Як писав портал, росія завдала ракетних ударів по цивільних об'єктах у двох областях. В результаті є загиблі, наразі відомо про 6 загиблих та 12 постраждалих, серед яких дитина. Рятувальники продовжують обстежувати місця влучення – житловий будинок, СТО та промислове підприємство.

Також ми повідомляли, що Микола Кулеба показав фото загиблої під завалами дитини в приватному будинку в Очакові, який постраждав внаслідок ракетного удару. З лютого загинуло вже понад 300 дітей, поранення отримали майже 700 — прокурори фіксують злочини російських військ проти мирного населення в усіх областях.

Відео Українська правда



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини