Головна Новини Суспільство події Це фото має бути усюди: омбудсмен показав загиблу дитину під завалами (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Це фото має бути усюди: омбудсмен показав загиблу дитину під завалами (Фото)

В Очакові загинула малолітня дитина під завалами

29 червня 2022, 14:05 comments1201
Поділіться публікацією:

28 червня вранці ворог обстріляв ракетами Очаків та Миколаїв. В результаті обстрілу загинула шестирічна дівчинка, троє дітей отримали осколкові поранення та були госпіталізовані до лікарні.

Це фото має бути усюди: омбудсмен показав загиблу дитину під завалами (Фото)

Ракетний удар, фото ДСНС

"Ця 6-річна дівчинка мирно спала, коли зранку рашисти обстріляли Очаків… Її тіло знайшли під завалами. Це фото має бути усюди. путін і рашисти мають відповісти за кожну смерть невинної дитини", — написав Уповноважений з питань дотримання прав дитини та сім'ї Микола Кулеба.

Це фото має бути усюди: омбудсмен показав загиблу дитину під завалами (Фото) - фото 2

Троє дітей з цих обстріляних міст віком від 0 до 16 років перебувають в лікарні. Тримісячний хлопчик перебуває в комі, лікарі борються за його життя.

За даними Офісу генпрокурора, станом на 29 червня в Україні внаслідок обстрілів, в результаті вбивств, вчинених окупантами в областях, де була змога отримати дані про загиблих, загинуло 341 дитина, поранено 627 дітей.

"Ці цифри не остаточні, оскільки триває робота з їх встановлення в місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях", — йдеться в повідомленні.

Зранку 29 червня ворог Миколаїв знову обстріляв ракетами — одна влучила в п'ятиповерхівку. З-під завалів дістали тіла чотирьох людей. Протягом доби росія випускала ракети по Одесі, Дніпру. В Дніпрі поцілили в цивільні об'єкти — загинуло двоє, шестеро поранені — 5 дорослих, 1 дитина. Пошуки та розбір завалів тривають.

Як писав портал, станом на ранок в Кременчуці продовжують розбирати завали на місці вибуху та пожежі в ТРЦ Амстор. Рятувальники вилучають частини обгорілих тіл.

Речник ДСНС Олександр Хорунжий наголосив, що ми живемо в такий час, коли нехтування сигналами тривоги вартує життя. Пролунав відповідний сигнал – всі відразу повинні покинути будівлю і пройти до найближчого укриття.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини