Головна Новини Суспільство Війна з Росією На місці трагедії рятувальники знаходять фрагменти тіл: що відомо про ситуацію в Кременчуці
commentss НОВИНИ Всі новини

На місці трагедії рятувальники знаходять фрагменти тіл: що відомо про ситуацію в Кременчуці

Ракетний удар по ТРЦ в Кременчуці: тривають роботи з розбору завалів

29 червня 2022, 11:05
Поділіться публікацією:

Протягом доби пошукові роботи на місці трагедії в Кременчуці не припиняються. Станом на ранок 29 червня розібрали 75% завалів. Про це повідомляють в прес-службі Головного управління ДСНС в Полтавській області.

До розбору завалів залучено 392 людей з ДСНС, комунальних служб, тероборони, військових, поліції Нацгвардії, чергують медики. Місцева влада надала комунальну техніку для виконання робіт.

Стосовно кількості жертв, то наразі відомо про 18 загиблих та виявлені 8 фрагментів людських тіл на місці вибуху і пожежі в приміщенні ТРЦ "Амстор". До лікарень звернулися 61 людина, 26 осіб госпіталізовано до лікарні інтенсивного лікування "Кременчуцька".

Серед постраждалих й рятувальники, що працювали на місці події. Одразу після того, як ДСНС приступили до гасіння та розбору завалів, 27 червня, втратив свідомість начальник чергової зміни. Чоловік госпіталізували з отруєнням чадним газом до реанімації Кременчуцької ЦРЛ. Наразі він ще перебуває на лікуванні.

Зранку 29 червня зсунулася залізобетонна плита й травмувалися двоє рятувальників — начальник караулу з Миргорода та старший рятувальник. Чоловіків госпіталізували. Пошукові роботи координує Штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Як писав портал, за фактом відкрито провадження, слідство проводять працівники Нацполіції, прокуратури та Служби безпеки. Призначено ряд експертиз. Рештки з місця трагедії будуть ідентифікувати через генетичні експертизи. Криміналісти збиратимуть біологічні матеріали в родичів, хто заявив про зниклих безвісти членів родини. Для журналістів дав прес-брифінг міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.
На місці трагедії рятувальники знаходять фрагменти тіл: що відомо про ситуацію в Кременчуці - фото 2
На місці трагедії рятувальники знаходять фрагменти тіл: що відомо про ситуацію в Кременчуці - фото 3
На місці трагедії рятувальники знаходять фрагменти тіл: що відомо про ситуацію в Кременчуці - фото 4
На місці трагедії рятувальники знаходять фрагменти тіл: що відомо про ситуацію в Кременчуці - фото 5

На місці трагедії рятувальники знаходять фрагменти тіл: що відомо про ситуацію в Кременчуці

Розбирання завалів, фото ДСНС



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини