Головна Новини Суспільство події Масштабні ротації в уряді: хто може втратити свої посади
commentss НОВИНИ Всі новини

Масштабні ротації в уряді: хто може втратити свої посади

Народний депутат Железняк розповів, що на Офіс Президента та Кабмін чекають на кадрові зміни

3 вересня 2024, 12:36
Поділіться публікацією:

У найближчі дні в уряді України очікуються масштабні кадрові зміни. Народний депутат Ярослав Железняк повідомив у своєму Telegram-каналі про активні обговорення ротацій у Кабінеті Міністрів, а також в Офісі Президента. За його словами, сьогодні голосувань щодо кадрових питань не передбачається, але вже завтра-післязавтра Україна може стати свідком значних перестановок на рівні міністрів і керівників відомств.

Масштабні ротації в уряді: хто може втратити свої посади

Народний депутат Железняк розповів, що на Офіс Президента та Кабмін чекають на кадрові зміни

Згідно з інформацією від Ярослава Железняка, уряд планує звільнити ряд міністрів, а також провести низку переведень. Зокрема, очікуються звільнення на таких посадах:

  • Міністр юстиції

  • Міністр закордонних справ

  • Міністр екології

  • Міністр з питань інтеграції

Не менш цікаві зміни очікуються і в Офісі Президента. Хоча конкретних імен і посад поки що не озвучено, депутат Железняк зазначив, що ротації будуть проводитися і в цьому відомстві.

“А потім призначити ці вільні вакансії + ті 6-ть міністерств які без міністрів. Хоча деякі міністерства приєднають до діючих портфелів віцепремʼєрів. Ну і ротації в ОП , але це ви вже знаєте”, — написав нардеп.

Масштабні ротації в уряді: хто може втратити свої посади - фото 2

Раніше “Коментарі” писали, що за словами народного депутата Ярослава Железняка, планується звільнення голови "УкрЕнерго" Володимира Кудрицького. 

Читайте також на порталі “Коментарі” — На хвилі масових обговорень, голова комітету з енергетики та житлово-комунальних послуг Верховної Ради Андрій Герус зробив заяву, спростовуючи інформацію про вимогу президента Володимира Зеленського щодо звільнення Володимира Кудрицького, голови НАК "Укренерго". Про це він розповів в ефірі Радіо NV.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини